Huawei Matepad 11 vs Samsung S7 FE

Yurt dışı fiyatlara baktım Türkiye'de apple ürünler daha ucuz gözüküyor. @YigiTZ0 Bahsettiğiniz yurt dışı ürünler tam olarak nereden nasıl oluyor?

Samsung'un sitesine öğrenci girişi yaptım. Tab S9 FE 9696 TL ye düştü 100 TL daha inse alırdım.
Şuan Genciz Biz sitesinde vergi iadesi aktif olmadığı için her an her şey değişebilir diye bir şey almaktan vazgeçtim. İkinci el ürünlere bakıyorum malum sitelerde, belki daha uyguna farklı bir cihaz alınabilir.
Tartışmanıza gerek yok en iyi kullanıcı dostu marka Apple'dir. Sadece fiyat performans değildir. Androidleri uzunu ömürlü bulmuyorum.

Yurt dışı fiyatlara baktım Türkiye'de apple ürünler daha ucuz gözüküyor. @YigiTZ0 Bahsettiğiniz yurt dışı ürünler tam olarak nereden nasıl oluyor?

Samsung'un sitesine öğrenci girişi yaptım. Tab S9 FE 9696 TL ye düştü 100 TL daha inse alırdım.
Şuan Genciz Biz sitesinde vergi iadesi aktif olmadığı için her an her şey değişebilir diye bir şey almaktan vazgeçtim. İkinci el ürünlere bakıyorum malum sitelerde, belki daha uyguna farklı bir cihaz alınabilir.
Tartışmanıza gerek yok en iyi kullanıcı dostu marka Apple'dir. Sadece fiyat performans değildir. Androidleri uzunu ömürlü bulmuyorum.
Apple'ın sitesinde 450 dolar=13000TL, Pozitifteknolojide zaten 13500 Tl Ipad 10.

Ayrıca zaten buradaki ana mesaj Ipad 9 ve 10'un fiyatlarını hak etmemeleri, 2000-3000 tl daha ucuz olsa o zaman düşünülürdü 120hz 8 ram klavye kılıf gibi etmenlerin Ipad'den vazgeçmeye değip değmeyeceği, ama arkadaş fiyatı 20.000 de olsa gidip Ipad 10 alacağı için tartışılacak bir şey yok zaten.

1 ay sonra 2024'e gireceğiz, 2019da sunulan işlemciyi ne kadar da güzel savunuyorsun, sorun burada işlemcinin gücü değil, hiçbir zaman da öyle söylemedim. M2 çipli Ipadler varken siz Apple'ı ne sanıyorsunuz da güncelleme alacağını düşünüyorsunuz A13'ün uzun yıllar boyu. A13'ün fişi seneye çekilecek, Ipad'e 3 gb ramin şu an yeterli olması hiçbir şey ifade etmez, bu cihazlar için standart 8 gb oldu, Apple da en iyi cihazlarına destek vermeye devam edecek uzun yıllarca. Asıl nokta da cihazın şu anki yaptığı iş değil, parasını haketmemesi, fakat Apple Apple diye dolaştığınız için kavrayabildiğinizi düşünmüyorum. Matepad'i almadan da uzun uzun araştırdım tüm cihazları, hepsini de denedim merak etmeyin, Ipad 9 şu an bile arayüzde gezinirken takılıyor, 10 yıllık tasarımını, 60 fps gösterebilen ekranını da bir kenara koydum :D
Size 2023 yılında 60 hz cihazınızla iyi eğlenceler diliyorum, gözünüzün daha önce 120+hz bir ekran görmediği o kadar açık ki, zaten görmüş olsanız bu ekranın bu yılda kabul edilebilir bir şey olmadığını bilirdiniz :D
2019 eylül yılında çıktı 5 yaşına girmesine daha 11 ay var. A9 işlemcili iPadin iPadOS 16 alması şaşırtmıyor senide A13 işlemcili bir cihazın iPadOS 20 alması mı şaşırtacak? A9 un alması gereken sürüm max 14tü bu arada.

Matepad ile ilgili şöyle bir bilgi ekleyeyim. Kalem fiyatlarına baktım stoklarda yok. Olan yerlerde 3000+ TL fiyatları gördüm. Böyle olunca tabi kafadan + olarak fiyata etki edecektir ve diğer modelden daha pahalıya gelmektedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı