Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 4 Temmuz 2019 #1 Bence birkaç yıl sonra Huawei iPhone'yi geçecek. Yeni bir işletim sistemi çıkartıyor, çok da iddialılar. Sizce hangisi iyi, gelecekte hangisi popüler olacak?
Bence birkaç yıl sonra Huawei iPhone'yi geçecek. Yeni bir işletim sistemi çıkartıyor, çok da iddialılar. Sizce hangisi iyi, gelecekte hangisi popüler olacak?
JobenN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.112 5 Temmuz 2019 #21 Mckellen dedi: Fiyatı egosundan değil kalitesinden. Bir iPhone'u senelerce kullanabilirsin ama android bir cihazın desteklenme süresi en fazla 2-3 yıl. Genişletmek için tıkla... Şarjı ne kadar gidiyor 2-3 yıl falan mı? Yoksa akşamı zor mu çıkartıyor. Artı 0 Eksi
Mckellen dedi: Fiyatı egosundan değil kalitesinden. Bir iPhone'u senelerce kullanabilirsin ama android bir cihazın desteklenme süresi en fazla 2-3 yıl. Genişletmek için tıkla... Şarjı ne kadar gidiyor 2-3 yıl falan mı? Yoksa akşamı zor mu çıkartıyor.
Mckellen Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2019 #22 Batarya konusunda haklısın. JobenN dedi: Şarjı ne kadar gidiyor 2-3 yıl falan mı? Yoksa akşamı zor mu çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Batarya konusunda haklısın. JobenN dedi: Şarjı ne kadar gidiyor 2-3 yıl falan mı? Yoksa akşamı zor mu çıkartıyor. Genişletmek için tıkla...
JobenN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.112 5 Temmuz 2019 #23 Mckellen dedi: Batarya konusunda haklısın. Genişletmek için tıkla... Kamera konusunda da o kadar başarılı olduğunu söyleyemeyiz.Hız konusunda takıldığını görmedim o konuda çok başarılılar. Artı 0 Eksi
Mckellen dedi: Batarya konusunda haklısın. Genişletmek için tıkla... Kamera konusunda da o kadar başarılı olduğunu söyleyemeyiz.Hız konusunda takıldığını görmedim o konuda çok başarılılar.
Mckellen Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2019 #24 Kamera konusunda da 1-2 yıl önceye kadar gayet iddiaları vardı ama şimdi pek şansları yok Artı 0 Eksi