Huawei mi iPhone mu?

Acatay

Hectopat
Bence birkaç yıl sonra Huawei iPhone'yi geçecek. Yeni bir işletim sistemi çıkartıyor, çok da iddialılar. Sizce hangisi iyi, gelecekte hangisi popüler olacak?

Bu ankete kesinlikle Huawei derdim ama Huawaei'nin başına gelenler hiç hoş değil :( Google desteği bittiği için bence (şuanlık) alınmaz. Huwaei kendi işletim sistemini yapıyormuş. Bakalım güzel olursa beğenilirse kullanılır. Aslında pek iphone macbook falan sevmem. Ama duruma bakınca şuanlık tercihim İphone.

iOS ile iPhone'ler ciddi anlamda senkronize şekilde çalışıyorlar. Android cihazlarda yaşayabileceğiniz saçma hataları yaşama olasılığınız ciddi anlamda düşük. Ama bu iş biraz bilgi birikimi işi Huawei'nin içerisinde işletim sistemi yapma tecrübesine sahip mühendislerin olup olmadığını merak ediyorum, haydi yapalım diyerek yapmak olmuyor ne yazık ki.

Apple gibi sürekliliği olan bir marka daha gösterir misiniz? 5s de pubg mobil oynanıyor. Onu geçtim 4s de whatsapp çalışıyor. Gerisini siz düşünün.

iOS ile iPhone'ler ciddi anlamda senkronize şekilde çalışıyorlar. Android cihazlarda yaşayabileceğiniz saçma hataları yaşama olasılığınız ciddi anlamda düşük. Ama bu iş biraz bilgi birikimi işi Huawei'nin içerisinde işletim sistemi yapma tecrübesine sahip mühendislerin olup olmadığını merak ediyorum, haydi yapalım diyerek yapmak olmuyor ne yazık ki.
Öncelikle hiçbir markanın fanı değilim onu söyleyeyim. Huawei zaten "Haydi yapalım" diyerek yapmıyor işletim sistemini. 2012'den beri yaklaşık 7 yıldır işletim sisteminin üzerinde çalışmaktalar. Yeni işletim sistemleri Android gibi sadece telefon, Tv, bilgisayar vs. üzerinde çalışan bir şey olmayacak. Otomobil, yazıcılar, kapı kilitleri hatta kahve makinelerinde bile çalışacak olduğu söyleniyor. Yani internete bağlanan ve işlemcisi olan her şeyde çalışabilecek.

Apple gibi sürekliliği olan bir marka daha gösterir misiniz? 5s de pubg mobil oynanıyor. Onu geçtim 4s de whatsapp çalışıyor. Gerisini siz düşünün.
Hala sıkıntısız Samsung i8910 Omnia HD kullanıyorum ara sıra. O telefon 2009 yılında çıkan ve ilk dokunmatik telefonlardan birisi. OLED ekrana, 8 MP kameraya ve kendine ait 16 GB depolaması ayrıca 2009 yılında olması da cabası.

Ve bu kadar çeşitlilik onu yapmayı daha zorlaştıracak. Yapmaları açısından sıkıntı yok ama ne kadar kararlı çalışır ?
Öncelikle hiçbir markanın fanı değilim onu söyleyeyim. Huawei zaten "Haydi yapalım" diyerek yapmıyor işletim sistemini. 2012'den beri yaklaşık 7 yıldır işletim sisteminin üzerinde çalışmaktalar. Yeni işletim sistemleri Android gibi sadece telefon, Tv, bilgisayar vs. üzerinde çalışan bir şey olmayacak. Otomobil, yazıcılar, kapı kilitleri hatta kahve makinelerinde bile çalışacak olduğu söyleniyor. Yani internete bağlanan ve işlemcisi olan her şeyde çalışabilecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı