Öncelikle hiçbir markanın fanı değilim onu söyleyeyim. Huawei zaten "Haydi yapalım" diyerek yapmıyor işletim sistemini. 2012'den beri yaklaşık 7 yıldır işletim sisteminin üzerinde çalışmaktalar. Yeni işletim sistemleri Android gibi sadece telefon, Tv, bilgisayar vs. üzerinde çalışan bir şey olmayacak. Otomobil, yazıcılar, kapı kilitleri hatta kahve makinelerinde bile çalışacak olduğu söyleniyor. Yani internete bağlanan ve işlemcisi olan her şeyde çalışabilecek.iOS ile iPhone'ler ciddi anlamda senkronize şekilde çalışıyorlar. Android cihazlarda yaşayabileceğiniz saçma hataları yaşama olasılığınız ciddi anlamda düşük. Ama bu iş biraz bilgi birikimi işi Huawei'nin içerisinde işletim sistemi yapma tecrübesine sahip mühendislerin olup olmadığını merak ediyorum, haydi yapalım diyerek yapmak olmuyor ne yazık ki.
Apple gibi egolu bir firma görmedim.Huawei ile Google sorun yaşamasaydı herkes Huawei diyecekti.
Hala sıkıntısız Samsung i8910 Omnia HD kullanıyorum ara sıra. O telefon 2009 yılında çıkan ve ilk dokunmatik telefonlardan birisi. OLED ekrana, 8 MP kameraya ve kendine ait 16 GB depolaması ayrıca 2009 yılında olması da cabası.Apple gibi sürekliliği olan bir marka daha gösterir misiniz? 5s de pubg mobil oynanıyor. Onu geçtim 4s de whatsapp çalışıyor. Gerisini siz düşünün.
Öncelikle hiçbir markanın fanı değilim onu söyleyeyim. Huawei zaten "Haydi yapalım" diyerek yapmıyor işletim sistemini. 2012'den beri yaklaşık 7 yıldır işletim sisteminin üzerinde çalışmaktalar. Yeni işletim sistemleri Android gibi sadece telefon, Tv, bilgisayar vs. üzerinde çalışan bir şey olmayacak. Otomobil, yazıcılar, kapı kilitleri hatta kahve makinelerinde bile çalışacak olduğu söyleniyor. Yani internete bağlanan ve işlemcisi olan her şeyde çalışabilecek.
Bunu bilemeyiz dediğim gibi yaklaşık 7 yıldır çalışmalarına bakılırsa kötü bir şey olması pek mümkün değil. Ayrıca Google'da neredeyse her şeyde çalışan bir OS yapma peşinde.Ve bu kadar çeşitlilik onu yapmayı daha zorlaştıracak. Yapmaları açısından sıkıntı yok ama ne kadar kararlı çalışır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.