Yurt dışı Huawei nova 5T almayı düşüyorum. Varsa aranızda kullanan bana eksileri ve artılarını söylerse sevinirim. Bu fiyata daha iyisi var mı? IMEI yaptırabilir miyim?
Yurt dışı Huawei nova 5T almayı düşüyorum. Varsa aranızda kullanan bana eksileri ve artılarını söylerse sevinirim. Bu fiyata daha iyisi var mı? IMEI yaptırabilir miyim?
Fiyat belli değil redmi note 8 pro ya 1400 dendi.Ne kadara buldun, alınabilir bir cihaz.
Ben kamerası yanda, parmak izi on off tusunda ve oyunlarda kasmayacak 8gb ramli bir telefon istiyorum ,ekran koruyucu sorun değil. Ekran dışında başka donanımsal bir problem var mı onu söyleyin.Telefoncu arkadaşın dediği gibi @gearway gerçekten ekran koruyucu bulamadım Hepsiburada'da nova 5T için. Bence biraz daha bekleyip iPhone SE 2020 almalısın. Android telefon alacaksan da P30, S10E, OnePlus 7t, S10 Lite modellerine bakabilirsin bence telefon almak için biraz daha para biriktirmelisin.
Mi 9t çok çirkin bir telefon ve performans olarak 5t daha önde diye biliyorum. İmei işini nasıl yapıcam peki eski bir telefon var onun imeisini atalim mi?Ne kadar bütçeniz var yurtdışı olarak? Yurtdışı Mi 9T Pro bakabilirsiniz. Dxomark kamera puanı 102 ve SD 855 işlemcisi var.
Dediğim gibi Çin'den arkadaş getirecek. Yanı bütçem en fazla 2000. nova 5 T, mi 9Tden daha iyi bir telefon bu arada kılıf bulamazsın demişsiniz fakat en kötü durumda bile Aliexpress'den alınabilir. IMEI yaptırmak zor diyorsunuz, yaptıranlar bana nereden yaptırdığını bildirsin. Kılıf kutudan çıkıyorsa ekran önemli, diyelimki ekran kırıldı en fazla ne kadara yaptırılır. Dediğiniz sorunlar normal sonuçta yurt dışı telefon alıyoruz. Antutu puanına bakarsanız hangi telefonlardan daha iyi görürsünüz.
Fiyat belli değil Redmi Note 8 Pro'ya 1400 dendi.
Ben kamerası yanda, parmak izi on off tusunda ve oyunlarda kasmayacak 8 GB RAM'li bir telefon istiyorum, ekran koruyucu sorun değil. Ekran dışında başka donanımsal bir problem var mı onu söyleyin.
Mi 9T çok çirkin bir telefon ve performans olarak 5T daha önde diye biliyorum. IMEI işini nasıl yapacağım peki eski bir telefon var onun IMEI'sini atalim mi?
Senin telefonun galiba mi 9t. Zaten ben oyunları her zaman en düşük ayarlarda oynuyorum. O konuda sorun yok. Evet tasarım için telefon alıyoruz. Zaten ürün yurt dışı olduğundan hiç yanmaya yakınmaya başlamam. Dediğin gibi gaming telefonlar genelde çirkin oluyor. İmei işini nasıl halledebilirim imei atan var mıdır? Birde eski cihazımın imeisini mi atayaım güvenlik açışından bir sorun olur mu? Youtube de hiç bu konuda video bulamadım.Mi 9T Pro PUBG'de HDR ayarda 60 FPS veriyor nova 5T akıcıda 60 FPS veriyor oyun oynayan adamsan tasarımı sallıcaksın kardeşim hava atmak için mi telefon alıyorsun performans için mi telefon alıyorsun karar ver önce sen. Sonra ah ulan keşke hızlı olanı alsaydım deyip burada bir daha konu açma.
Senin telefonun galiba mi 9t. Zaten ben oyunları her zaman en düşük ayarlarda oynuyorum. O konuda sorun yok. Evet tasarım için telefon alıyoruz. Zaten ürün yurt dışı olduğundan hiç yanmaya yakınmaya başlamam. Dediğin gibi Gaming telefonlar genelde çirkin oluyor. IMEI işini nasıl halledebilirim IMEI atan var mıdır? Bir de eski cihazımın IMEI'sini mi atayaım güvenlik açışından bir sorun olur mu? YouTube'da hiç bu konuda video bulamadım.
O telefonları deneyecek bir yer yok ben baktım. Bence kilit tuşundaki parmak izi olayı daha pratik tepki süresi de iyi zaten imeiden başka sorun yok diye düşünüyorum . 2 telefonun da antutu puanına bakacağım.Ben IMEI'den pek anlamam şimdi bilmediğim konuda konuşmak istemem.
Telefonum Mate 20 Lite'ya keşke mi 9T Pro olsa.
Bence mi 9T Pro al ama kamerası bir tık daha geride novaya göre ama mi 9T Pro'yu işlemcisinden dolayı öneriyorum. Günlük kullanırken anlamazsın farkı ama oyunlarda dahs yüksek ayarlarda oynayabilirsin. En düşük ayarlarda oynayacağım diyorsun ama bir de bu telefonları 1 yıl kullanıp çöpe atmayacaksın bu yüzden hızlısını al. Hem mi 9T de Full ekran var ve AMOLED ekran yani ekrandan parmak izi var ve kilit tuşundaki parmak izine nazaran çok daha pratik bence. Tercih sana kalmış ama 2 telefonu da bir yerde dene bir şekilde.
Mi 9t pro daha önde antutu puanına göre.O telefonları deneyecek bir yer yok ben baktım. Bence kilit tuşundaki parmak izi olayı daha pratik tepki süresi de iyi zaten imeiden başka sorun yok diye düşünüyorum . 2 telefonun da antutu puanına bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.