Huawei Nova 5T vs Huawei P40 Lite

Donanımhaber sitesine baktım, orda A71 telefonunun ana konusu var, dediğin gibi panel problemi var, bide parmak izi okuması vasatmış, herkes şikayetçi, parmak izi okumasından. Hocam bu arada Nova 5T'nin şarjı nasıl gidiyordur, rakiplerine göre bataryası küçük ya, 3750 batarya kapasitesi var, IPS ekran kullanıyor, IPS ekran şarjı çok tüketiyor. Rakiplerinin 4000-4500 batarya kapasitesine sahip olanları var da.
Rakiplerine göre benzer sonuçlar verir hocam huawei batarya konusunda oldukça iyi gene internetten testlerine bakın.

Evet hocam biliyorum o modeli. Dediğim gibi olduğunu sanmıyorum olsa bilinirdi.
Hocam o telefonu kullanmıştım, sonra tasarımını hantal, telefonu kalın bulunca babama vermiştim. Kendimde Samsung A3 2017 almıştım, A3 2017 Asus Zenfone 2'ye göre özellik yönden kötüydü, Asus güzeldi de, tasarımı çok kötüydü, Asusu aldığım zaman, piyasada bu kadar marka, model yoktu. Çok seçenek yoktu, bende Asus'u almıştım. Şimdi o yüzden acele etmiyorum hocam, çok telefon çeşidi olduğu için tam emin olayım diyorum.

Hocam o telefonu kullanmıştım, sonra tasarımını hantal, telefonu kalın bulunca babama vermiştim. Kendimde Samsung A3 2017 almıştım, A3 2017 Asus Zenfone 2'ye göre özellik yönden kötüydü, Asus güzeldi de, tasarımı çok kötüydü, Asusu aldığım zaman, piyasada bu kadar marka, model yoktu. Çok seçenek yoktu, bende Asus'u almıştım. Şimdi o yüzden acele etmiyorum hocam, çok telefon çeşidi olduğu için tam emin olayım diyorum.
Nasıl isterseniz hocam. Ben Sony xperia z2 modelini 5 yıldır kullanıyorum bataryası haricinde hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana.

Nasıl isterseniz hocam. Ben Sony xperia z2 modelini 5 yıldır kullanıyorum bataryası haricinde hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana.
Doğrudur hocam. Sony kullananlar memnundu zaten, kaliteli telefondu, son zamanlarda ülkemizde satılmamasının sebebi nedir bilmiyorum da, baya kullanıcısı vardı. Hocam A3 2017 kullandığım için Samsung'tan soğudum, donanımsal veya kronik bir sıkıntısı yok telefonun ama fiyatını hak etmiyor, o yüzden hiç A71,A51 almayı hiç düşünmedim. Realme, Xiaomi, Huawei modellerini düşündüm. Samsung "S ve Note" serisinde iyi bence, en iyi telefonları bunlar bana göre, diğer telefonları düşük bütçesi olan kişilere de satmak için çıkardığı telefonlar.

Konu biraz uzamış tamamını okumadım.Nova 5t kullanıcısıyım 15 gündür.Oyun olarak günde yaklaşık 2 saat Clash of Clans oynuyorum.Youtube instagram daha yoğun kullanıyorum.Şarjı 1 gün çıkarmaması mümkün değil şuan.s6 edgeden geçtim ısınma sorunu hiç yaşamadım yoğun oyun oynamadığım içindir belki.Amoled ekrandan ipse geçmem hiç rahatsız etmedi hatta beyazlardan dolayı belkide Nova 5t daha iyi gözüküyor gözüme ikisi de elimde şuan.Kamera konusunda çok dikkatli biri değilim değerlendirme yapamayacağım.
Küçük ekran boyutu istemem en büyük sebeplerdendi. İşlemci, şarj önem sırasına göre S10E'ye kaymıştım biraz.S10e'nin rezalet pil ömrü yorumlarından dolayı Nova 5T tercih ettim.Hala Samsung S serisinde daha kaliteli işler yaptığını düşünsem de 3300 TL'ye en mantıklı tercihdi bence Nova 5t. Parmak izi okuyucusu ekranda olan birçok telefon denedim mağzalarda daha önceden. Onlara göre çok daha hızlı çalışıyor değinmeden geçmeyelim çok kullanışlı bir yerde bana göre.

Son düzenleme:
Konu biraz uzamış tamamını okumadım.Nova 5t kullanıcısıyım 15 gündür.Oyun olarak günde yaklaşık 2 saat Clash of Clans oynuyorum.Youtube instagram daha yoğun kullanıyorum.Şarjı 1 gün çıkarmaması mümkün değil şuan.s6 edgeden geçtim ısınma sorunu hiç yaşamadım yoğun oyun oynamadığım içindir belki.Amoled ekrandan ipse geçmem hiç rahatsız etmedi hatta beyazlardan dolayı belkide Nova 5t daha iyi gözüküyor gözüme ikisi de elimde şuan.Kamera konusunda çok dikkatli biri değilim değerlendirme yapamayacağım.
Küçük ekran boyutu istemem en büyük sebeplerdendi. İşlemci, şarj önem sırasına göre S10E'ye kaymıştım biraz.S10e'nin rezalet pil ömrü yorumlarından dolayı Nova 5T tercih ettim.Hala Samsung S serisinde daha kaliteli işler yaptığını düşünsem de 3300 TL'ye en mantıklı tercihdi bence Nova 5t. Parmak izi okuyucusu ekranda olan birçok telefon denedim mağzalarda daha önceden. Onlara göre çok daha hızlı çalışıyor değinmeden geçmeyelim çok kullanışlı bir yerde bana göre.
Teşekkür ederim hocam. Hocam önceki yazılmış mesajları okumanıza gerek yok, ben kısaca özetleyim size. Hocam maksimum 3500 TL'yi geçmeyecek telefon arıyorum, Huawei P40 Lite modeli düşündüm, P40 Lite için, Lite modeli kırpılmış oluyor, Nova 5T alınız dediler, bende kararsız kaldım, Nova 5T mi alsam, Realme 6 Pro mu alsam, Redmi Note 8 Pro mu alsam, bi karar veremedim. Hocam Corona olmasa, teknoloji mağazasında telefonları inceleyip, karar verip, size de son bir kez danışıp, karar kılıp, alırdım ama Corono'dan dolayı karar vermekte zorlanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı