Huawei P Smart 2019 vs iPhone 6

ozanyigit

Megapat
Daha fazla  
Halihazırda iPhone 6 kullanıcısıyım. Telefonumu Huawei P Smart 2019 ile kafa kafaya takas etmem mantıklı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mantıklı.Zira İPhone 6 İOS işletim sistemi kullandığından o kadar uzun ömürlü.Ancak İOS kullanmasaydı oda diğer android telefonlar gibi 2-3 yıl içerisinde çöp olurdu.İPhone 6 çıkalı çok oldu,yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl falan.İPhone 6s yine biraz daha gider ama İPhone 6'yı 2019 model bir telefonla değiştirmeniz mantıklı.Zaten Huawei P Smart 2019 özellikleri ve fiyatı olarak öne çıkan telefonlardan biri.Büyük ihtimalle takas isteyen kişi İPhone meraklısıdır.Takas yaparsanız çok kârlı çıkarsınız.Takas yapmanızı şiddetle öneriyorum[emoji5][emoji6].

Ben şuanda p smart 2019 kullanıyorum multitasking i baya sıkıntılı(öğrenci adamı zorlar cinsden) notları biyerden kopyalayıp başka Bi yere atmaya niyetlenince Bi bakıyorum wp ve mail yeniden açılıyor, pub g den bir saniye çık gir yap yeniden açıyo biraz üzerine koyup daha iyisiyle takas etmeyi deneyebilirsin xiaomi redmi note7gibi . Eğer hiç paran yoksa ve takas edip kurtulmak istiyorsan oyun performansı iyi, şarj olma süreside beni tatmin eti, ekranı gün ışığında pek iyi değil parlaklığı yüksek ama panel kalitesinden olsa gerek güneşte iyi gözükmüyo kamerasıda iş görür ağır çekim yok yada ben göremedim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı