Huawei Servisi Nasıldır?

cihatk

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2016
Mesajlar
335
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1525000073
Arkadaşlar P Smart 2019 almayı düşünüyorum. Bir sorun çıkarsa servisine güvenebilir miyim? Ayriyetten Vatan'da ve Teknosa'da aynı fiyat. Hangisinden almalıyım?
 
Teknosa servis durumlarinda asiri salakca davraniyor. Steelseries kulakligim ariza yapmisti servise gonderdiler. Degisim karari pazartesi cikmis. Bana haber vereceklerini soylemislerdi. Carsamba gunu gittim sordum bir haber gelmedi bize dediler. Cuma tekrar gidip maillere bakmalarini soyledim. Ve mailin pazartesi geldigini o zaman anladilar. Vatan bir nebze daha iyi o yuzden.
 
Huawei servisi Türkiye'de en iyilerdendir. Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan, Zeytinburnu semtindeki teknik servis Sony ve Huawei olarak yan yana hizmet veriyor. Sen kahveni içerken onlar işini hemen hallediyorlar. :)
 
Samsundayım :( Beyler bir de şöyle birşey var Teknosa da eski telefonu getir diye kampanya var. A8 2015 e 450TL veriyorlar. Vatanda da taksit yapma seçeneği var şuan.
 
450 TL düşük bir rakam. Telefonunda kırık, bozuk bir yer yoksa Letgo üzerinden 700 TL'ye (+ - 100) çok rahat satarsın.
 
Bataryası çok kötü sattığım kişi kesinlikle rahatsız olup beni uğraştırır :) Teknosa kurumsal bir yer olduğu için sorun olmaz sanırım. 2.el telefon alan yerlere de soracağım ben yinede.
 
Huawei bu modelde kullanıcı hatası olsa dair hem ekran kırılmasında indirim yapıyor hemde 1 saat içerisinde tamir edilip size teslim ediyorlar. Telefon ile aranızda cam var nasıl yapıldığını görüyorsunuz. Huawei Türkiye garantili almaya özen gösterin.
 
Merhaba,
Firmaları mağaza çalışanları ile sınıflandırmak yanlış bir düşünce bence..
Servise gelince Türkiye ' de ki en iyi servis kendileri :)
İstanbul içi aynı gün, il dışı 5 gün ( kargo süreci hariç) içerisinde işlemler tamamlanıp teslim ediliyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı