HürJet Milli Eğitim ve Hafif Taarruz Jeti'nin montajına başlandı

CAATSA yaptırımları yapıldı, uçakta birlikte yıllardır çalıştığımız Amerikan GE şirketinin motoru var. Proje rafa falan kalkmadı, aksine roll out yapmaya hazırlanıyor.

Screenshot_30.png


Her daim bilmediği konulara salça olup, bol keseden sallayarak yapılması gereken işleri savunmak yerine karalamak ya da siyasi bir işmiş gibi görenler olacaktır. Onların aksine ülkenizin projesini destekleyin ki ülkenize yararlı bir birey olun.

Çünkü bugünün gençleri, 20 yıl sonra Türkiye'nin daha büyük projelerinde görev alacak...
 
Bu dönemde terörist unsuları (ıs*d vesaire) dışında kimsenin sıcak temasa gireceğini sanmıyorum. Çoğu hamle ve savaş artık masa başında halloluyor.

Hocam işler öyle olmuyor. Türkiye'nin bugünkü askeri gücü olmasaydı Akdenizdeki doğalgazı Türkiye'ye bırakırlar mıydı ?
ABD'de de ağaça yığınak yapıyor bunun bir sebebi olmalı.
Zaten bir savaş olsaydı ABD, Yunanistana silah verip saldırtırdı.
Bu topraklarda maalesef herkesin gözü var. Savaş istemiyorsak güçlü olmalıyız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet için yapılan projelere köstek olanları anlamıyorum. Devlet ve hükümet kavramını hala kavrayamamış arkadaşları görünce üzülüyorum.

Ülkemiz için hayırlısı olsun. Bir gün göklerde bu kuşumuzun da uçtuğunu göreceğiz. :)
 
Hocam işler öyle olmuyor. Türkiye'nin bugünkü askeri gücü olmasaydı Akdenizde ki doğalgazı Türkiye'ye bırakırlar mıydı?
ABD'de de Ağaça yığınak yapıyor bunun bir sebebi olmalı.
Zaten bir savaş olsaydı ABD Yunanistan'a silah verip saldırtırdı.
Bu topraklarda maalesef herkesin gözü var. Savaş istemiyorsak güçlü olmalıyız.
Benim dediğim ile sizin dediğiniz farklı. Benim dediğim sıcak çatışma. Karabağ çatışması gibi. NATO ülkesiyiz zaten. En önemli Coğrafi konumdayız bu yüzden savunma ve atak silahlarımızı olabildiğince geliştirmemiz gerekiyor. NATO'nun bizi tutma nedeni tek bu olsa gerek. [?]
Topraklarımızın verimli ve önemli bir coğrafi konum olmamız nedeniyle herkesin gözü topraklarımızda, doğrudur. Olası bir savaşta zaten hiçbir ülke Türkiye'yi düşman ülkeye kaptırmak istemez. Hele Rusya gibi bir ülkeye. Akdeniz üzerinde Doğal gaz olduğundan hala şüpheliyim. Bu arada o doğalgazı çok rahat el koyarlar. Kimsenin bizim donanmadan korktuğu yok. Zaten göz koyanlar devlerin olduğunu var sayarsak gayet normal. Donanmamıza bakınca eski püskü donanma gemilerinin olduğunu söylememe gerek yok galiba? Ha, eski püskü dediğim yenilenmemiş, modifikasyon görmemiş tonlarca geminin olması. Doğalgaz mevzusu uzun bir mevzu. Onu konuya dahil etmeyelim.
Yunanistan ile bir savaş durumu olamaz. İki ülkede NATO birliğinde ve yukarıda dediğim gibi NATO Türkiye'yi kaybetmek istemez.

Bu dönemde hiç kimse ama hiç kimse kanlı bir savaşa dahi girmez, giremez. Dediğim gibi her zaman masa başında çözülecektir olaylar. Şu anda geliştirilen teknolojiler sadece göz dağı ve Terörist unsurları için geliştiriliyor. Türkiye'de mevcut piyasayı takip etmeye çalışıyor. Askeri alanda daha gelişmiş olmamız gerek. Coğrafi konumumuz malum. Bir köprü görevi görüyoruz ve dört bir yanımız nereden baksan düşman ülkelerle dolu.

Kısacası Türkiye teknolojisini diğer ülkeler gibi geliştirebilir ancak bunu çok uzun bir zaman boyunca sıcak bir temasta kullanamayız. Sizin dediğiniz "Askeri gücümüz yoksa savaş olurdu" gibi bir şey sanırım. Bu durumda da savaş olmazdı emin olun. Yine masa başında kaybederdik. Şu anlık güzel ilerlemeler kaydediyoruz ve İnşallah'da böyle devam edecek. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir?
 
Benim dediğim ile sizin dediğiniz farklı. Benim dediğim sıcak çatışma. Karabağ çatışması gibi. Nato ülkesiyiz zaten. En önemli coğrafi konumdayız bu yüzden savunma ve atak silahlarımızı olabildiğince geliştirmemiz gerekiyor. Nato'nun bizi tutma nedeni tek bu olsa gerek. [?]
Topraklarımızın verimli ve önemli bir coğrafi konum olmamız nedeniyle herkesin gözü topraklarımızda, doğrudur. Olası bir savaşta zaten hiçbir ülke Türkiye'yi düşman ülkeye kaptırmak istemez. Hele Rusya gibi bir ülkeye. Akdeniz üzerinde doğal gaz olduğundan hala şüpheliyim. Bu arada o doğalgazı çok rahat el koyarlar. Kimsenin bizim donanmadan korktuğu yok. Zaten göz koyanlar devlerin olduğunu var sayarsak gayet normal. Donanmamıza bakınca eski püskü donanma gemilerinin olduğunu söylememe gerek yok galiba? Ha, eski püskü dediğim yenilenmemiş, modifikasyon görmemiş tonlarca geminin olması. Doğal gaz mevzusu uzun bir mevzu. Onu konuya dahil etmeyelim.
Yunanistan ile bir savaş durumu olamaz. İki ülkede nato birliğinde ve yukarıda dediğim gibi nato Türkiye'yi kaybetmek istemez.

Bu dönemde hiç kimse ama hiç kimse kanlı bir savaşa dahi girmez, giremez. Dediğim gibi her zaman masa başında çözülecektir olaylar. Şu anda geliştirilen teknolojiler sadece göz dağı ve terörist unsurları için geliştiriliyor. Türkiye'de mevcut piyasayı takip etmeye çalışıyor. Askeri alanda daha gelişmiş olmamız gerek. Coğrafi konumumuz malum. Bir köprü görevi görüyoruz ve dört bir yanımız nereden baksan düşman ülkelerle dolu.

Kısacası Türkiye teknolojisini diğer ülkeler gibi geliştirebilir ancak bunu çok uzun bir zaman boyunca sıcak bir temasta kullanamayız. Sizin dediğiniz "askeri gücümüz yoksa savaş olurdu" gibi bir şey sanırım. Bu durumda da savaş olmazdı emin olun. Yine masa başında kaybederdik. Şu anlık güzel ilerlemeler kaydediyoruz ve inşallah'da böyle devam edecek. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir?

En başta dediğinizi anladım.
Haklısınız.
Donanma konusunda dedikleriniz de doğru.
Savunma sanayisine ilgim var. Takip ediyorum.
 
Hocam niye şaşırıyorsunuz ki? Ülkeye televizyon getirilirken, internet getirilirken, araç getirilirken "ne işimize yarayacak?" diyenlerin torunları bunlar. Bak bugün, tam şu an bu insanların desteklediği kişiler ülkeyi yönetmeye başlasın, internet kullanımını yasaklasın, körü körüne savunmazlarsa bir şey bilmiyorum. Ben burada taraf değil zihniyet eleştiriyorum. Her tarafın bu zihniyette destekçisi var ve bu ülke bu tarz insanlar yüzünden zor durumda. Yok yok gerçekten böyle olmayacak. İki atom bombası çaksınlar ağzımıza da bitsin bu işkence. Dünya Türkiye'deki şu ot zihniyetli toplumdan kurtulsun. Varsın beynini kullanmayı bilenler de bunlarla beraber yok olsun. Yeter ki şunlar dünyadan temizlensin.

Sizde garanti geçişli köprü yol yapanları alkışlayanlarsiniz.
Türkiye silah geliştirmeseydi şu an savaştaydık.

Ne savaşı ya hehehe üstünüz açık yatıp derin rüyalar görüyorsunuz galiba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırdır zoruna giden ne gerçekler mi?
Ne gerçekler mi? Mesajda gerçeğin "g"si yok. Ülke iyi bir şey yapmış hemen toz konduruyorsunuz. Üretmeden ekonomi gelişmez. Ülke bir şey üretiyor hemen laf yapıyorsunuz. Mesajı tekrar okuyun
Zaten bizim ekonomik sıkıntımız yokta Jet üretiyoruz.
Bu mesaj mı gerçek Allah için? Sizin bildiğin tek üretim galiba Devre kartı ve işlemci. Başka bildiğiniz yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı