Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her satıcı böyle şeref yoksunu değil. Adam gibi adam olan satıcılar da az değil.

Yine riskli iş. Kimin güvenilir olduğunu nereden bileceğiz ? Konudaki ismi geçen şahısa da güvenilir demişler sonuç ortada. Aynısı bana olsa herhalde kafayı yerdim.

Bu olayın etkisiyle ikinci el alışverişten çekince gösteriliyor. Bu da zamanla unutulur gider ne zaman buna benzer başka bir konu açılır o zaman tekrar hafızalar tazelenir.
Yine de bir kısım bilinçlensin. Dolardan kaçıp, dolandırıcılara yem olmasınlar. Kendim için söylüyorum; bir daha elden ve test etmeden dahi ikinci el alışveriş yapmayacağım.

Yine de bir kısım bilinçlensin. Dolardan kaçıp, dolandırıcılara yem olmasınlar. Kendim için söylüyorum; bir daha elden ve test etmeden dahi ikinci el alışveriş yapmayacağım.

Yanlış anlama ama arada münferit yaşanan hadiseler yüzünden ikinci el alım satım yapacak olanların şevkini kırmakta hiç iyi olmaz.

Umarım bir aksaklık olmuştur ve yanlış anlaşılmıştır. Açıkçası kendisinden beklemem böyle bir şey. Tabi Hüseyin'in yazacaklarını da beklemek ve okumak gerekir, en azından biz üyeler için. Konu sahibi neyse de, bazı arkadaşlar çok aceleci davranmış ve damgayı yapıştırmış.

Neyse, geçmiş olsun. Umarım paranıza ya da satın aldığınız şeye kavuşursunuz.

Bu arada bu tarz parçaların 2.elini tavsiye etmem. Erken bozulma ya da bozuk çıkabilmesi mümkün şeyler bunlar. En iyisi sıfır almaktır. Tabi herkesin kendi kararı.

Umarım bir aksaklık olmuştur ve yanlış anlaşılmıştır. Açıkçası kendisinden beklemem böyle bir şey. Tabi Hüseyin'in yazacaklarını da beklemek ve okumak gerekir, en azından biz üyeler için. Konu sahibi neyse de, bazı arkadaşlar çok aceleci davranmış ve damgayı yapıştırmış.

Neyse, geçmiş olsun. Umarım paranıza ya da satın aldığınız şeye kavuşursunuz.

Bu arada bu tarz parçaların 2.elini tavsiye etmem. Erken bozulma ya da bozuk çıkabilmesi mümkün şeyler bunlar. En iyisi sıfır almaktır. Tabi herkesin kendi kararı.
Katılıyorum. Bir açıklama gelmesini beklemek lazım.[emoji20]

Forumdan daha önce ikinci el alışverişim oldu. Kubilay sağlam kardeşimden baya bi alışverişim oldu. @sheltonzane01 sağolsun hiçbir zaman sıkıntı çıkmadığı gibi, her durumda yardımcı oldu. Onun dışında kimseyle alışverişim olmaz artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı