Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım bir aksaklık olmuştur ve yanlış anlaşılmıştır. Açıkçası kendisinden beklemem böyle bir şey. Tabi Hüseyin'in yazacaklarını da beklemek ve okumak gerekir, en azından biz üyeler için. Konu sahibi neyse de, bazı arkadaşlar çok aceleci davranmış ve damgayı yapıştırmış.

Neyse, geçmiş olsun. Umarım paranıza ya da satın aldığınız şeye kavuşursunuz.

Bu arada bu tarz parçaların 2.elini tavsiye etmem. Erken bozulma ya da bozuk çıkabilmesi mümkün şeyler bunlar. En iyisi sıfır almaktır. Tabi herkesin kendi kararı.

Dalga felan mı geçiyorsunuz? Ne gibi bir aksaklık olabilir? Adama cevap yazmayıp ekran kartı duruyor mu sorusuna duruyor yazabiliyor? Cidden bazen çok komik oluyorsunuz xD

Dün forumda bana hangi moderatör arkadaş ban attı bilmiyorum. Ama o da şahit ki, 16:03'de farklı birine WhatsApp üzerinden konuşalım yazıyor. O ana kadar hala bana cevap vermiyor. Ben de buradan mesajına cevap olarak yazdığımda, ban yedim gereksiz mesaj olarak. :D

Dün forumda bana hangi moderatör arkadaş, ban attı bilmiyorum. Ama o da şahit ki, 16:03de farklı birine WhatsApp üzerinden konuşalım yazıyor. O ana kadar hala bana cevap vermiyor. Bende buradan mesajına cevap olarak yazdığımda, ban yedim gereksiz mesaj olarak. :D

Bu çok ciddi bir iddia. Kimseyi töhmet altında bırakmamak için yediğin cezanın bununla alakalı olduğunu ispat etmek zorundasın.

Vay edepsiz vay. Ne alçak insanlar var ya bunların yüzünden kimseye güvenemez olduk. İnşallah en kısa zamanda hakettiğini bulur. İşler sarpa sarınca bir dünya bahane uyduracaktır sana. Sakın inanma şikayetinden vazgeçme ödesin bedelini alçak.

@Sénza hayır, dalga geçmiyorum. Ki zaten ben konu sahibine bir şey demedim. Bunu direkt konuya atlayıp, hırsız damgasını yapıştıranlar için dedim. Telefonunun çalınmasından, ailevi sorunlara kadar bir sürü düşünce var. Yani bu varsayımların ardı arkası kesilmez. Bugün bir şey deyip de, yarın bir gün pişman olabilme gibi bir durumumuzda var. Olayın iç yüzünü bilmezken, şu anlık hiçbir şeyden emin olmazken bir şey diyemeyiz. Ki "bir şey" demek ve olayı aydınlatıp, sonuca varmak bizim değil, memurların işi. Dedikodu programı yapılmıyor burada.

Ayrıca saygısızca ve alaycı bir tavırla mesaj yazma.

@Cihat Uğurlu bu arada en doğru ve kesin sonuç alabilmeniz için yapacağınız tek şey polise gitmektir.

Bu çok ciddi bir iddia. Kimseyi töhmet altında bırakmamak için yediğin cezanın bununla alakalı olduğunu ispat etmek zorundasın.
Aslında her iki konusuna birden yazdığım için, gereksiz mesaj cezası yedim. Ama yazdıklarımın silinmesi iyi olmadı. Yukarıda bağlantı verdim. Girip bakarsan, alıntıdaki ile benim yazdıklarım farklı. Konu kapatıldığı için olsa gerek, bazı silinenlerde açık şuan.

@Sénza hayır, dalga geçmiyorum. Ki zaten ben konu sahibine bir şey demedim. Bunu direkt konuya atlayıp, hırsız damgasını yapıştıranlar için dedim. Telefonunun çalınmasından, ailevi sorunlara kadar bir sürü düşünce var. Yani bu varsayımların ardı arkası kesilmez. Bugün bir şey deyip de, yarın bir gün pişman olabilme gibi bir durumumuzda var. Olayın iç yüzünü bilmezken, şu anlık hiçbir şeyden emin olmazken bir şey diyemeyiz. Ki "bir şey" demek ve olayı aydınlatıp, sonuca varmak bizim değil, memurların işi. Dedikodu programı yapılmıyor burada.

Ayrıca saygısızca ve alaycı bir tavırla mesaj yazma.

@Cihat Uğurlu bu arada en doğru ve kesin sonuç alabilmeniz için yapacağınız tek şey polise gitmektir.
Alaycı veya saygısızca bir tavır yok ortada. Adama cevap vermeyip sosyalde gezebiliyorsa ne ailevi ne de hırsızlık gibi bir problemi olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı