Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözlerinize katıldığım yerler var. 2015 senesinde benim LoL oyununda hesabım çalınmıştı ve gerekli maili vs her şeyi hazırlayıp Siber Suçlara gitmiştim. Bir de oradaki polisle çok fena tartışmıştım haddine düşmeyecek konularla bana soru yöneltmesinden vs. Hem ilk defa geliyordu başıma hiçbir şey bilmiyordum. Ben şikayet dilekçemi polis arkadaşla yazıp artık tebligatı bekliyordum. 3 Ay sonra geldi ve benim ağzımdan çıkmayan sözleri benden çıkmış gibi lanse edilerek anlatılmıştı. Yalan yok çok küfür etmiştim o an. Daha sonra da Delil Yetersizliğinden olay kapanmıştı...
Bu durum daha farklı olduğu için benim umudum var. Hoş buradaki herkesin de ortak temennisi malum şahsın ceza alması.
Ama emin ol ceza almayacağına, yüzde 99 kefilim. Sadece parasını kurtaracak [emoji5]

Kendi memleketimden birinin böyle yaptığını görmek beni üzdü. Gerekli cezayı almasını canı gönülden isterim. Bugün sizi yarın beni dolandırabilir bu şahıs. Gerekeni yapmanız en iyisi, en doğrusudur. Geçmiş olsun.

Düşük ihtimalle sicili bozulacaktır, bu da bir nevi cezadır.
Ceza almayan bir insanın sicili ne derece ve ne şekilde bozulur onu pek bilemem açıkçası. Bir insanın sicili bozulması için. Ceza alması gerekir. Ceza alacak adam zaten suçludur ve bir şekilde ceza alması gerekiyor. Yada para cezasıdır. Durum öyle işliyor ki. Ya paradan vazgeçeceksin yada ceza için uğraşıp tekrar mahkemeye vereceksin. Daha sonrasında ceza alma durumu var. Ama hem uğraşmak var hem paradan olmak var bunu sakın unutmayın. Arabulucu sana soracak diyecekki ne istiyorsun anlaşmak 'davayı kapatmak için' Sen 750 TL istemek zorunda değilsin. 1000 TL 2000 TL yine istersin. Oda vermek zorunda, vermezse eğer ozaman ben anlaşamadım tekrar dava açarsın dava senden çıkar bu defa. Hukuk ve o dolandırıcı arasında artık ne cezası alacak ise o şekilde sonuçlanır dava. Ve davadan kazanılan para devletin kasasına girer ve sen paranı alamama durumunda kalırsın. Dediğim gibi olmaz dilerim ama olacağı gidişatı bu olayın.

Numarasını paylaşır mısın seni dolandıran arkadaşın? O arkadaş yürek yemiş tahminen.
Şunu da belirtmeden geçmeyeyim; Olayın arkasında hukuken durmayacaksan lütfen ne kendini ne de bizleri yorma.

Daha önce de 13 sayfa boyunca yardım ettiğim - dolandırıcısıyla birebir irtibata geçtiğim insanlar sırf korktukları için hakkını aramadılar.

Parayı kime gönderdiğin ile başlayalım; Hesap kimin üzerineydi?

Numarasını paylaşır mısın seni dolandıran arkadaşın? O arkadaş yürek yemiş tahminen.
Şunu da belirtmeden geçmeyeyim; Olayın arkasında hukuken durmayacaksan lütfen ne kendini ne de bizleri yorma.

Daha önce de 13 sayfa boyunca yardım ettiğim - dolandırıcısıyla birebir irtibata geçtiğim insanlar sırf korktukları için hakkını aramadılar.

Parayı kime gönderdiğin ile başlayalım; Hesap kimin üzerineydi?
Parayı Hüseyin'in söylediği, başkasına ait bir hesaba yolladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı