Corsair graphite 600T mesh, sahibinden.com dan PC kasası ürün aldım 2. el olarak. Bu ürünü tahmin edemezsiniz nasıl almak istediğimi. 250 TL istedi arkadaş, GET ve kargo kendisine ait olacak şekilde. Kendisine 200 TL kalacak şekilde anlaştık. Kasa çok büyük ve ağır olduğundan bilen bilir, kargo şirketi 140 TL kargo parası istemiş. Arkadaş mümkün değil gönderemem dedi haklı olarak. Benim hayaller suya düştü dediğim anda, ablam otobüs firmasında çalışıyor, ondan yardım istedim. İstanbul esenler otogarına, akşam kasayı şubeye bıraktı ve ertesi sabahı kasayı aldım. Ürünü alıp eve getirdim ve açtım baktım muhteşem bir ürün. Vakit kaybetmeden evden çıktım bankamatiğe gittim parasını, yatırdım. Aslında 200 TL de yatırabilirdim, çünkü kendisine 200 kalsın amacımız buydu. Okadar zahmetten sonra yaptığım haksızlık hem aptallık olurdu zaten. 250 TL yi verdiği kredi kartı numarasına yatırdım teşekkür ettim, güzel bir alışveriş oldu. Yani demek istediğim, ben istesem elinde hiçbir delil yok değil mi? bu durumda. Almadım derim vermem ama aklıma böyle birşey mümkün değil gelmedi zaten. Herşey para değildir, böyle iyi niyetli güzel bir insana bu yapılmaz. Arkadaş da iyi niyetinden güvenmiş ve almak istemiş. 2. el almaktan korkmayın, sadece kendinizi garantiye almadan alışveriş yapmamakta fayda var. Her önüne gelen kişiden tanımadan alışveriş yapılmaz.