Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinci elden korkulması gerektiğini savunmuyorum. Dün ekran kartımı sosyal aracılığıyla sattım ve parayı bana gönderirken ben kartımın kutusuna kadar hazır etmiş, kargonun önünde işlem hazır teslim etmeyi bekliyordum. Sırf karşıdaki kişi mağdur olmasın diye para hesabıma geldikten 5dk sonra kargoya teslim ettim ve takip numarasını aktardım, üstelik paketlemede bir sıkıntı olmaması içinde çoğu firmanın bile sıfır ürünü yollarken almadığı, ekstra havalı poşet alıp kutuyu onun içine koydum. Kendimi övmek gibi olmasın ama böyle satıcılarda var sosyalde.
Size katılıyorum. Ben şuan kullandığım işlemciyi sosyalden aldım. Anında kargo yaptı. İlgili ve düzgün bir kişiydi Allah razı olsun. Biraz şans işi bu işler.

Arkadaşlar, çok sağolun. Şu an çalışıyorum ve gerçekten çok yoğunum. Bu yüzden akşam kuzenimle birlikte gerekeni başlatacağız. Bu kadar yakınlık göstereceğinizi bilmiyordum. Onun için en ufak detayları dahi, sizlere buradan paylaşacağım.

Arkadaşlar, çok sağolun. Şuan çalışıyorum ve gerçekten çok yoğunum. Bu yüzden akşam kuzenimle birlikte gerekeni başlatacağız. Bu kadar yakınlık göstereceğinizi bilmiyordum. Onun için en ufak detayları dahi, sizlere buradan paylaşacağım.
Havale yaparken açıklama kısmında şu şu ürün için satış bedeli olarak yazdın mı?

Hayır, ATM'den kartsız işlem olarak yatırdım. Fakat tüm adımları yaparken, telefon ile konuşmaktaydık.
Bu biraz kötü olmuş. Açıklama kısımında detaylı bir bilgi olsaydı çok daha kolay bir şekilde sonuç alabilirdiniz yasal yollarla. Şuan telefon kayıtlarına ihtiyacınız olacak onlar içinde ayrı mahkeme emri gerekiyor. Siz ne olursa olsun işin peşini bırakmayın kazanamasanız bile karşıdaki kişinin olmayan itibarını da yakınındaki herkese göstermiş olursunuz.

Hayır, ATM'den kartsız işlem olarak yatırdım. Fakat tüm adımları yaparken, telefon ile konuşmaktaydık.
Umarım yatırdığın parayı kartsız işlem yaparken. Havale masrafı vermemek için, onun TC kimlik numarasını alıp, dolandırıcı kişinin adı altında dolandırıcı kendisi hesabına para yatırıyormuş gibi işlem yapmamışsındır. Durum buysa, harbiden geçmiş olsun. Git bir bardak soğuk su iç üzerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı