Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar irtibata geçebildim. Telefonu bozukmuş. Arkadaşın kargosunu gönderdiğini belirtti. Buraya evrakın fotoğrafını da atacağını söyledi.
@ProfTech siz niyet okuyucusu musunuz?
Peki neden engellemiş arkadaşı? Bunu da söyle o zaman. Sen geçebilmişsin irtibata. Bu da senin onunla işbirlikçi olduğunun en büyük kanıtı. Çocuk yok karşınızda. Kendisi ifşa olunca zora geldiği için kargoya verir tabi.

Birazdan arkadaş gerekli açıklamayı yapınca insanlığınızdan ne kadar utanacaksınız merak ediyorum açıkçası. İşbirlikçi olsam durumu takip etmem sessizde takılırım.
Şu an kendisiyle konuşuyoruz. Söylediğine göre mağdur arkadaşla da iletişime geçmiş. Durum kargodan ve telefondan kaynaklanan birkaç şanssızlık.

Geçmiş olsun öncelikle. Bu zamana kadar forumun sevilen ve sayılan kişileri arasındaydı. Ben de severdim kendisini. Fakat çok ayıp yapmış. Bana kalsa bu tip insanları forumda barındırmam direk silerdim hesabını. Madem güvenilir bir forumuz. Merak ediyorum bundan sonra foruma devam edecek mi? Zaten hep genelde ''masamda GTX 690 var yok GTX 580 var sırf anı olsun diye saklıyorum'' gibi şeyler de söylüyordu. Tekrardan geçmiş olsun.

Bence yazışma ve durumlara bakınca burada utanması gereken sadece bir kişi olduğu gözüküyor. Diğer tüm üye arkadaşlar mağdur için üzülüp onun adına da bir nebze konuştular bunda abartılacak bir durum yok ve herkes gayet haklı böyle bir ticaret olmaz!

Birazdan arkadaş gerekli açıklamayı yapınca insanlığınızdan ne kadar utanacaksınız merak ediyorum açıkçası. İşbirlikçi olsam durumu takip etmem sessizde takılırım.
UTANMAK MI? Dalga felan mı geçiyorsun sen? Burada Hüseyin denilen şahıs neyin olur bilmem ama hele ki bu konuda o kişiye taraf olma Bertaraf olursun! İnsanlıktan bahsedeceksek diğer günün sabahı arkadaşımınızın farklı numaradan ürünü sormasına paşalar gibi cevap vermezdi. Böylesine karakter yoksunu birisi için neden bu kadar iyimser yaklaştığınızı anlamış değilim. Seni tanımam etmem ama burada kalkıp saygı, sevgi çerçevesinde yok utanacaksınız yok bilmem ney ayakları yapma kimseye. Karşında salak yok.

Düzenleme: Hocam nasıl bir olay olmuş olabilir çok merak ediyorum açıkçası... Çok mantıksız başkasına cevap vermesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı