challion
Kilopat
Arkadaşlar merhaba, ağırlıklı olarak iş için kullanmak amacıyla bir laptop arıyorum. Hız ve görüntü kalitesi benim için çok önemli. Ofis programlarını kullanmak dışında, dizi film de izlemek isterim. Ayrıca nadirde olsa Football Manager'ya da Rocket League gibi çerez oyunları rahat bir şekilde oynatsın istiyorum. biraz araştırdım. Huawe Matebook D16 2022 modeli dikkatimi çekti. 16 GB RAM i7 12700 h işlemci ( i5 12450h işlemcili modelini de alabilirim karar vermedim), 512 GB NVMe SSD'si var. Ekran boyutunun 16 inçte olması önemli. Daha azını istemiyorum ve tabii ki hafif olması gerekiyor. Bu bahsettiğim özelliklere sahip olması sebebiyle aklımı çeldi.
Ayrıca Lenovo ThinkBook 15 G2 laptopta dikkatimi çekti benzer fiyatlarda ama RAM'i 12 GB ve işlemcisi 11. nesil. Dediğim gibi çok fazla anlamadığım için net bir yargıya varamadım. Sonuç olarak;
Sizin görüşünüz nedir? Benzer fiyatlarda daha iyi bir model var mı? Yoksa bu laptop bahsetmiş olduğum kullanımlar için yeterli mi? Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca Lenovo ThinkBook 15 G2 laptopta dikkatimi çekti benzer fiyatlarda ama RAM'i 12 GB ve işlemcisi 11. nesil. Dediğim gibi çok fazla anlamadığım için net bir yargıya varamadım. Sonuç olarak;
Sizin görüşünüz nedir? Benzer fiyatlarda daha iyi bir model var mı? Yoksa bu laptop bahsetmiş olduğum kullanımlar için yeterli mi? Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: