Huzurlu, güvenli ve barış içinde bir ülke: Suriye

Avardenk

Centipat
Katılım
14 Ağustos 2022
Mesajlar
351
Çözümler
1
İç savaşın yıllar önce sona ermesi ile birilikte turizim amaçlı gidilebilir orta doğu ülkeleri arasında ilk sırada benim için. Düzenlenen etkinlikler halkın gözle görülür mutluluğu, büyüleyici antik yapıları, en önemlisi de diğer orta doğu ülkelerine kıyasla daha güvenli şehirleri. Sizlerin de fikir sahibi olabilmesi için aşağıya bir turistin vlogunu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Çürük elmalarını bize bıraktılar, kendileri huzur içinde yaşıyor. Videodan da bunu anlayabiliyoruz, birkaç dakikasını izledim. Her yer çok güzel gözüküyor.
 
Çürük elmalarını bize bıraktılar, kendileri huzur içinde yaşıyor. Videodan da bunu anlayabiliyoruz, birkaç dakikasını izledim. Her yer çok güzel gözüküyor.

Vatandaşlıkta verdiler ya en çok da ona içim yanıyor. Bundan 20-30 yıl sonra ülkede Arap nüfus çok fazla olacak.
 
Suriye zaten çoğu kişinin düşündüğü gibi bir ülke değil, hep savaş kaos ve en önemlisi İslam'a bağlı bir ülke değil. İç savaşın başlamadan önceki zamanlara ait videolarda var izlemeniz yeterli, enerji kaynaklarını sömürmek için neler çıkardılar. Türkiye'ye Şam ve merkezinde yaşamayan, geçimini günlük sağlayan, çoğu şeyden mahrum olan köylerde yaşayanları attılar ülkemize, daha öncede bir konuda yazdım kadın, erkek, çoluk, çocuk acımam yönetimde yetkim olsa derhal hepsini postalarım geri. Diyorlar savaşın ortasına atılır mı, öldürülecekler vs bana ne kardeşim. Bizim halkımız 1. Dünya savaşı zamanlarında nasıl işgaller görmüş, ne kadar katliamlar yapılmış adını duymadığımız olaylar yaşanmış kim yardım etmiş? Türkiyeli (başka ülkelerde yaşayan Türk vatandaşlarımızda bizdendir) ve Türk olmayanları atacaksın. Aynı şekilde İran'a bakın, İslam devrimi öncesi nasıl bir ülkeymiş, şimdi nasıl. Kısaca siyasal İslam bitti, anladılar ki kafada takke ile dolaşmak karın doyurmuyor.
 
Pkk ve ypg kürdistan kursun diye geri gönderilmiyor. Hdp barış elçisi, humanist bir parti miki suriyelileri geri gönderilsin diyenleri faşist ilan ediyorlar. Kürdistan bizzat Türkiyenin eli ile kuruluyor. Yönetimde kim varsa sorumlusu da o olacaktır
 

Geri
Yukarı