Hyper casual oyun yapmaya değer mi?

Badinho37

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, boş zamanlarımda arkadaşımla mobil için Hyper casual oyun geliştiriyoruz. Ancak araştırmalarımın üzerine pazarlamaya güzel bir para verilmezse hiç oynanmaz cümlelerini gördüm. Birkaç tane de 10-100 indirme almış Hyper casual oyun gördüm. Neredeyse sıfır bütçeyle bu işi denemekten zarar gelir mi yoksa uğraşmaya gerek yok mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikrimce hem arkadaşın dediği gibi CV hem hobi hem de gittikçe kendini daha da geliştirmen için bir fırsat. Belki oyun yaparken aklına daha cok fikir gelecek falan filan. Ben de top down RPG yapmaya başladıgımda aklıma sürekli yeni şeyler geliyordu ve eklemeye çalışıyordum böyle böyle az da olsa yeni şeyler kattım kendime tabii herkeste farklı olabilir ama benim düşüncem böyle

Fikrimce hem arkadaşın dediği gibi CV hem hobi hem de gittikçe kendini daha da geliştirmen için bir fırsat. Belki oyun yaparken aklına daha cok fikir gelecek falan filan. Ben de top down RPG yapmaya başladıgımda aklıma sürekli yeni şeyler geliyordu ve eklemeye çalışıyordum böyle böyle az da olsa yeni şeyler kattım kendime tabii herkeste farklı olabilir ama benim düşüncem böyle
Aklımda çok fikir var ama becerimiz buna yettiğinden hybrid casual'a yöneldik. Teşekkürler.

Zarar gelmez kimse oynamasa bile CV'nize yazarsınız bunu yaptım diye.
Anladım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı