HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye alınır mı?

Bulamadım ki. Gamepower var. Ona da herkes uzak dur demiş diğer yorumlarda. Kırmızı Switch işin içine girince fiyat artıyor. Başka Switch'te kullanmam çünkü FPS için alıyorum.

FPS için alıyorsan al yani yapacak bir şey yok fiyatlar arttıkça artıyor o klavye 2 aya kalmaz 1.500 TL falan olur şimdiden alsan iyi edersin.

Güle güle kullan.
Merhaba klavyem geldi.Sol shift tuşunda takılma oluyordu çıkarıp baktığımda erimiş gibi bir deforme var.bunu benden kaynaklı olmadığı belli.bariz fabrika çıkışı hatası çünkü zaten yarım saat olmadan farkettim ayrıca sıcaklık bir durum da yok.bu tuştan talep edebilir miyim acaba yedek ücretsiz gönderirler mi gönderirlerse bu talebi nasıl sağlarım acaba?

Dosya Ekleri

• 20220913_000452.jpg
    20220913_000452.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 102
  • 20220913_000512.jpg
    20220913_000512.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Merhaba klavyem geldi. Sol Shift tuşunda takılma oluyordu çıkarıp baktığımda erimiş gibi bir deforme var. Bunu benden kaynaklı olmadığı belli. Bariz fabrika çıkışı hatası çünkü zaten yarım saat olmadan fark ettim ayrıca sıcaklık bir durum da yok. Bu tuştan talep edebilir miyim acaba yedek ücretsiz gönderirler mi gönderirlerse bu talebi nasıl sağlarım acaba?

Hocam onu nereden aldıysanız oraya ulaşınız. Yine bekleyeceksin ama tamirini falan.

Hocam onu nereden aldıysanız oraya ulaşınız. Yine bekleyeceksin ama tamirini falan.
Ürünü iade seçeneği çıkıyor hep ben iade etmekte istemiyorum çünkü ürün stokta yok bitmiş. Bu tuşlar ayrı satılıyor mu ?bana göndermelerini talep ettim maille bakalım gönderirler mi ürünü almadan

Ürünü iade seçeneği çıkıyor hep ben iade etmekte istemiyorum çünkü ürün stokta yok bitmiş. Bu tuşlar ayrı satılıyor mu? Bana göndermelerini talep ettim maille bakalım gönderirler mi ürünü almadan.

Benim bildiğim tuşlar ayrı satılmıyor. Numaraları varsa arayabilirsin mail cevabı beklemek yerine.

Benim bildiğim tuşlar ayrı satılmıyor. Numaraları varsa arayabilirsin mail cevabı beklemek yerine.
Amzon Türkiyeden aradılar mail atmıştım.çok ilgililer gerçekten ürün stokta kalmadığı için iade etmek istemedim fakat tuş takımı da amazonda stokta yok tuş takımı fiyatı kadar indirim yaptılar.tuş takımını hepsiburada vs nereden bulabilirim acaba doğru tuş takımı olduğundan emin olamıyorum bir baksan link atsan olur mu?

Amzon Türkiye'den aradılar mail atmıştım. Çok ilgililer gerçekten ürün stokta kalmadığı için iade etmek istemedim fakat tuş takımı da Amazon'da stokta yok tuş takımı fiyatı kadar indirim yaptılar. Tuş takımını Hepsiburada vs nereden bulabilirim acaba doğru tuş takımı olduğundan emin olamıyorum bir baksan link atsan olur mu?

Klavye markana göre bir tuş takımı mevcut değil ama o tuşa uygun bir şey bulabilirsin. İnternetten almak yerine bilgisayarcılardan almanı tavsiye ederim.

Bilek desteğini şahsen ben beğenmedim öyle söyleyeyim normaldede bilek desteğini sevmeyen biriyim. Bu fiyat bandında red Switch klavye pek bulamadım Gamepower, James Donkey gibi markalar var bu markalardan şahsi fikrim uzak durun bundan önce James Donkey 619s kullanıyordum ve klavye daha ilk senesini doldurmadan problem çıkartmaya başladı.

Hocam klavyeyi hala kullanıyor musunuz? Bende almayı düşünüyorum şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı