HyperX Cloud 2 alınır mı?

aidan16

Centipat
Katılım
5 Temmuz 2022
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Yaklaşık 3 senedir James Donkey 712 kulaklığını kullanıyorum ancak mikrofonu bozuldu ve kulak pedleri epey bir söküldü başladı. Yakın zamanda kulaklığımı yenilemeyi düşünüyorum. Sizce HyperX Cloud 2 alınır mı? Yoksa o fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi kulaklıklar var mı?

 
Aynısını kullanıyorum beğendim ama başka seçeneğim olsa almazdım.

Alacak başka kulaklık bulamadım diye aldım.
 
Alınır kardeşim. Bende aynı konuyu açtım yok eski yok mikrofonu eskidi vs vs yorumları aldım ona rağmen aldım. Rahatlık konusunda tartışılır ancak perfomans konusunda benim için bir numara ses olarak, kalitesi olarak, rekabetçi oyunlar için ses kasma rahatlığı olarak kesinlikle müthiş ötesi.
 
Alınır kardeşim. Bende aynı konuyu açtım yok eski yok mikrofonu eskidi vs. Yorumları aldım ona rağmen aldım. Rahatlık konusunda tartışılır ancak performans konusunda benim için bir numara ses olarak, kalitesi olarak, rekabetçi oyunlar için ses kasma rahatlığı olarak kesinlikle müthiş ötesi.

Sağ olun hocam teşekkürler.
 
Birkaç ay önce aldım. Memnun olmadığım tek bir yanı yok. Seni de pişman edeceğini sanmıyorum. Efsane olarak nitelendirilen kulaklıklardan birisi.
 
HP'ye geçtikten sonra malzeme kalitesi biraz düştü, bir de hafif dip ses problemi var. Bunları göz önüne alırsan alınabilir. Kendim kullanıyorum gayet memnunum, ama ondan önce kullandığım mpow kulaklık kulağıma daha iyi oturuyordu yani üst seviye bir ergonomi beklemeyin ama performansı cidden aşırı iyi.
 
BlackShark V2 olabilir. Normalde benim de almayı düşündüğüm kulaklıktı. Diğer forumda konusunu açtım ve fiyatından dolayı tavsiye edilmedi pek. @BerkayZ87 önermişti ve kulaklık dün geldi. Bugün de test edeceğim, isterseniz BlackShark V2'ye bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı