HyperX Cloud 2,Logitech G433 ve HyperX Cloud Alpha mı alınmalı?

Lütfen bilginizin olmadığı konular hakkında yorum yapmayınız, Muhtemelen tek duyduğunuz modeli falan önerdiniz. Üçü arasından Cloud Alpha ama GSP 300 de düşünülebilir.
3 Model arasında sorduğu için Cloud2 dedim bende biliyorum Sennheiser'ın HyperX'den kaliteli olduğunu düzgün okursanız anlardınız zaten.

7.1 önemli gibi duruyor. Anakartınızın ses yongasına güveniyorsanız wireless yani kablosuz kulaklık tercih edebilirsiniz. Eğer güvenmiyorum derseniz düşünmeyin bence. Bunların dışında Corsair Void Pro, GSP 300. Razer serisini düşünme bence. Fiyatını haketmeyen bir seri bana kalırsa Man O War dışında.

Logitech G433 genel anlamda diğerleriyle yarışacak bir kulaklık. Ses kalitesi açısından bir tık aşağıda. Tasarım konusunda tatmin edici. Kullanım kolaylığı ayrı bir güzel. Yinede paket içeriği ve farklı cihazlara bağlanabilirlik istiyorsan sana göre diyebilirim. Birde tabi ki yazılımı çok iyi. Eğer konsol ile kullanmayacak isen almanı tavsiye etmem. Parayı diğerlerine yatır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı