- Makaleler
- 2
Selamlar yaklaşık 1 sene önce açtığım şu konuda HyperX Cloud Alpha almaya karar verdim. Pişman değilim çok güzel bir kulaklık. Değiştirmek istememin sebeplerinden biri mikrofonu bozulmuş olması. Kendi hatam ile bozdum bu arada garantiye gönderemiyorum. Bende tekrardan kulaklık arayışına girdim. Almışken yüksek kalite bir şey almak istediğimden dolayı başlıkta yazmış olduğum iki kulaklık arasında kaldım. Aralarında 400 TL fark oynuyor. Kablosuz olan modele daha yakınım aslında çünkü kablo karmaşası özellikle bu kulaklıkta bezdirdi beni. Aralarında aman aman fark var mı arkadaşlar? Fiyat farkına değer mi? Ses kalitesi olarak birbirlerine ne kadar yakınlar veya uzaklar? Cloud 2 olan model nasıl? Şarj olsun, kopma olsun vs.? Logitech olan model ile alakalı da çok fazla kötü şey duydum, ne kadar doğru? Ayriyetten Ngenuity yazılım olarak yetiyor mu? SS 3 teki engine faciası gibi olmasın sonra.  Bir yandan da Logitech olan modeli set yapmak için de almak istiyorum. Mouse modelimi de değiştirdim yakın zamanda G Pro Wireless olan modele geçtim. Ne yapmalıyım arkadaşlar çok arada kaldım.
 Bir yandan da Logitech olan modeli set yapmak için de almak istiyorum. Mouse modelimi de değiştirdim yakın zamanda G Pro Wireless olan modele geçtim. Ne yapmalıyım arkadaşlar çok arada kaldım.  Bu arada alternatif önerilere de açığım.
 Bu arada alternatif önerilere de açığım.
Teşekkürler, sevgiler.
LOGITECH G Pro X
HyperX Cloud II Wireless

Teşekkürler, sevgiler.
LOGITECH G Pro X
HyperX Cloud II Wireless