HyperX Cloud 2 Wireless vs Logitech G Pro X

Bütçe
Maksimum 1700, Fazlası olamaz.
Makaleler
2
Selamlar yaklaşık 1 sene önce açtığım şu konuda HyperX Cloud Alpha almaya karar verdim. Pişman değilim çok güzel bir kulaklık. Değiştirmek istememin sebeplerinden biri mikrofonu bozulmuş olması. Kendi hatam ile bozdum bu arada garantiye gönderemiyorum. Bende tekrardan kulaklık arayışına girdim. Almışken yüksek kalite bir şey almak istediğimden dolayı başlıkta yazmış olduğum iki kulaklık arasında kaldım. Aralarında 400 TL fark oynuyor. Kablosuz olan modele daha yakınım aslında çünkü kablo karmaşası özellikle bu kulaklıkta bezdirdi beni. Aralarında aman aman fark var mı arkadaşlar? Fiyat farkına değer mi? Ses kalitesi olarak birbirlerine ne kadar yakınlar veya uzaklar? Cloud 2 olan model nasıl? Şarj olsun, kopma olsun vs.? Logitech olan model ile alakalı da çok fazla kötü şey duydum, ne kadar doğru? Ayriyetten Ngenuity yazılım olarak yetiyor mu? SS 3 teki engine faciası gibi olmasın sonra. :D Bir yandan da Logitech olan modeli set yapmak için de almak istiyorum. Mouse modelimi de değiştirdim yakın zamanda G Pro Wireless olan modele geçtim. Ne yapmalıyım arkadaşlar çok arada kaldım. :) Bu arada alternatif önerilere de açığım.

Teşekkürler, sevgiler. :)

LOGITECH G Pro X
HyperX Cloud II Wireless

Onun yerine masa müsaitse mikrofon alsanız veya cloud uyumlu takılabilir kaliteli mikrofonlar olması lazım. Bütçenizi farklı şeylere yönlendirebilirsiniz.

Onun yerine masa müsaitse mikrofon alsanız veya cloud uyumlu takılabilir kaliteli mikrofonlar olması lazım. Bütçenizi farklı şeylere yönlendirebilirsiniz.
Teşekkürler yanıtınız için. Aslında ilk başta bende öyle yapmak istiyordum. Quadcast almayı planlıyordum, fakat Pop filter + Stand derken 1800 TL civarı oluyordu. Kulaklıktan daha pahalı oluyordu yani. Yayıncı vs. olmadığım için gerek olmadığını düşündüm. Bu yüzden yeni kulaklık almak daha mantıklı geldi. Hem üst bir modele geçerim hem sorunu hallederim diye düşündüm. :)

Teşekkürler yanıtınız için. Aslında ilk başta bende öyle yapmak istiyordum. Quadcast almayı planlıyordum, fakat Pop filter + Stand derken 1800 TL civarı oluyordu. Kulaklıktan daha pahalı oluyordu yani. Yayıncı vs. olmadığım için gerek olmadığını düşündüm. Bu yüzden yeni kulaklık almak daha mantıklı geldi. Hem üst bir modele geçerim hem sorunu hallederim diye düşündüm. :)
Kulaklığınız çok güzel olduğu için öyle dedim ama eğer kablolu isterseniz rog deltayı çok övüyorlardı g pro x yerine. Açıkçası ben kulaklık alacağım zaman onu almayı planlıyorum. Gerçi g pro x seveni de çok biraz kişinin beklentisinde yatıyor iş.

ROG Delta için hem yabancı hem yerli videolarla mikrofon konusunda çok kötü yorumlar gördüm bir de en büyük dezavantajı kulaklığa giden kablosunun çıkarılamıyor olması Logitech G PRO X'i dün sipariş verdim yarın geliyor bakalım umarım Logitech üzmez daha öncesinde G933 kullanmıştım gıcırtı sorunu vardı servisten değişim yapmışlardı o yüzden garanti konusunda da önde benim de önerim Logitech.

ROG Delta düşünmüyorum, beğenmedim kulaklığı açıkçası.
Bir de Corsair Virtuoso nasıldır? Cloud 2'ye göre nasıl bir farkı var? Wireless olarak nasıl?

Kullanıcısı olarak iyi özellikleri ve kötü özellikleri şöyle;
Uzun kullanımda kulakların boyutuna göre ağrı yapabiliyor ( sanırım süngerleri hafızalı zamanla azalıyor)
Pil süresi ise ilk zamanlar bende sitede yazanı vermedi. Corsair'e yazdığımda optimize olacağını söylediler ve öyle de oldu.
İyi özellikleri ise ses kalitesi, şıklığı ve programı.

Cloud 2 yıllardır bildiğimiz, e-spor sahnesinde de en yaygın kullanılan bir kulaklık. Memnun olmayan görmedim. Cloud 2 wireless’da direkt kablosuz hali çok az dip ses sorunu var o kadar. Onu da ben şahsen kullandığım her kulaklıkta yaşadım. Güncel olarak Cloud 2 kablolu modelini kullanıyorum. Memnunum.

G PRO X az önce elime ulaştı G933'e göre sesi az fakat çok daha temiz zaten G933 ile son seste asla kulakta durmuyordu tek sıkıntısı ses kartı ile kullanınca ses ciddi şekilde azalıyor jakla gayet güzel neden böyle?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı