İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

Hocam peki mesela 1 kere oldu kapa aç yaptınız, sonra gene oluyor mu?

Bahsetiğin problem bende de oluyordu özellikle farklı laptoplarımda deneme şansım oldu bu durumu. 15 yıllık eski emektarımla kullanırken robotlaşma sıkça oluyordu. Fakat yeni laptopa geçiş yapınca yok denecek kadar azaldı pek problem teşkil etmiyor yani.

Kablosuz ve kablolu arasında ciddi fark olup olmadığını bilemiyorum da bu kulaklık bayağı iyi. Kulaklık arayışı içerisindeyken kablolu olanını aldım ve memnun kaldım. Mikrofon ses kalitesi çok iyi ve FPS oyunlarında ses kasmada da sorun yaşattığını görmedim. Sadece müzik dinlerken ses kalitesi biraz düşük de benim için sorun olmadı.

Hocam güzel bir inceleme hazırlamışsınız.
Kulaklıkta bluetooth ile telefona bağlanma var mı?
ANC var mı?

Hocam uygulama üzerinden eq ayarı fps oyunları için yapılmalı mı yapılmalı ise ne olmalıdır ?

Canlandırdım konuyu ama dm kısmı yok sanırım forumda. Cloud 3 wiraless almayı düşünüyorum hala alinir mi?

@bysevko, Beş para etmez kulaklık. Taktığım gibi bu ne dedim çıkarttım. Ses kalitesi berbat ve kronik sıkıntıları mevcut.

Ses sorunları ayarlar ile düzenleniyormus ancak kronik sorunları neler?
Ayar ile düzelecek bir sorun değil. Plastik aksamlarında kırılma sorunu, seste cızırtı ve robotlaşma sorunu, ses kesilme sorunu vs. mevcut.

Ayar ile düzelecek bir sorun değil. Plastik aksamlarında kırılma sorunu, seste cızırtı ve robotlaşma sorunu, ses kesilme sorunu vs. mevcut.
Hocam o size denk gelmiştir. Ben 1 aydır gayet sorunsuz kullanıyorum son derece de memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…