İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

Pişman etmez emin olun şu an bile kulağımda kulağın büyük olasa dahi tamamen kaplıyor.

Evet Teknosa'dan bugün 4.199 TL'ye siyah olanını aldım. Uzun yıllar kulak içi kulaklık kullanıyordum muhtemelen bu yüzdendir ki ses seviyesi bana biraz az geldi fakat zamanla alışacağımı düşünüyorum. NGenuity'de ki ses ayarları pek hoşuma gitmedi Dolby Atmos ile birlikte kullanıyorum. Onun dışında bass konusu yeterli açıkçası yazılımındaki ayarlarla bass seviyesi oldukça yükseliyor. Tek sorunum pad'lerin deri olması bu yaz aylarında terletiyor onun için de ekstra pad alacağım muhtemelen. Genel olarak memnunum, F/P ürünü diyebilirim.

Hayırlı olsun hocam. Bu ses kısıklğı mevzusu sanırsam kişiden kişiye değişiyor. Ben sesi yüzde 30da kullanıyorum ona rağmen fazla geliyor.

Bende Cloud 2 vardı, eskiden sesi iyi gelse de şu an oyunlarda adımları daha zor algılamaya başladım, eskisi kadar iyi gelmiyor açıkçası. 3 ile ne kadar farkı var? Muhtemelen ikisini de almayıp stüdyo kulaklıklarına geçeceğim fakat fark çoksa değerlendirmek isterim.

Hocam memnun musunuz Cloud III den ? G Pro X , G Pro X2 ve Cloud III arasında kalmıştım.

Studyo kulaklıklarıyla bu kulaklıkları karşılaştıramazsınız diye tahmin ediyoeum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…