HyperX Cloud Alpha S kulaklıktan dip ses geliyor

Hocam merhabalar. Konu üzerinden aylar geçmiş ancak yaşadığım sorunu çözmek için sizden fikir almak istiyorum.

Cloud Alpha S aldım. Oyunlarda 7.1 açmıyorum ancak sesler aşırı az geliyor.
Ses seviyesi çok düşük.
Kulaklığı ilk aldığımda firmware update yapmıştım.
7.1 açınca ses seviyesi yüksek ama oyunlarda kullanılmıyor.

Alpha S 7.1siz ses seviyesi yeterli mi sizde? Veya yeterli olması için ne tür yollar izlediniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam merhabalar. Konu üzerinden aylar geçmiş ancak yaşadığım sorunu çözmek için sizden fikir almak istiyorum.

Cloud Alpha S aldım. Oyunlarda 7.1 açmıyorum ancak sesler aşırı az geliyor.
Ses seviyesi çok düşük.
Kulaklığı ilk aldığımda firmware update yapmıştım.

Alpha S 7.1siz ses seviyesi yeterli mi sizde? Veya yeterli olması için ne tür yollar izlediniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba geç cevap verdiğim için kusura bakmayın öncelikle, önceden steelseries arctic 5 kullanıyordum yüksek seviyelerde kulaklık kullanan birisi değilim oyunlarda %10 %15 te kullanıyordum hyperx'te ise 7.1 açıkken bu seviye %5 %7 lere düştü 7.1 kapalıyken de %20 lere çıktı eğer aşırı az ise kulaklığı bi baktırmanızı öneririm genel anlamıyla kulaklıkta düşük ses problemi var bu problemi yabancı forumlarda araştırdığımda cloud 2 nin ses kartını takarak çözmüşler ben hyperx cloud alpha s ten memnun kalmadım almış olduğum kulaklık 7.1 i kapatınca cızırtı yapıyordu daha sonrasında 2 tane daha değiştim aynı sorunlu çıktı toplamda 3 alpha s hepsi sorunlu sanırım kronik sorunlu ve bu kadar kulaklık kullandım bunun kadar dipses veren bi kulaklıkta kullanmadım eğer yeni aldıysanız yol yakınken vazgeçmenizi öneririm.

Neden?

Merhaba hocam.
Oyunlarda 7.1 sapıtıyor.
Sesleri karıştırıyor. Anlayamıyorsunuz.
Stereo oynuyorum tüm oyunları.
Yaşadığım soruna gelirsek
Hocam firmware update yaptım çözülmedi.
Yani şöyle söyleyeyim. 7.1 kapalı.
Oyunlara giriyorum ses var ama çok düşük geliyor. 7.1 açınca bağırıyor kulak patlatıyor ama kapatınca yetersiz kalıyor sesi.

İade için MediaMarkt servise yollamıştı. Sonra servis iade değişim istememiş.
MediaMarkt ı tekrar aradım durumu anlattım. İade için uğraşıp ısrar edeceğiz dediler. Bakalım. En kötü Cloud 2 ses kartı bulup kullanacağım.
Teşekkür ederim :)

Yani ben oyunları 7.1 açıkken oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım hatta 7.1 kapalıyken bende sesler çok boğuk az geliyordu o yüzden 7.1 açıkken kullanmak istiyordum oda sorunlu olunca mecburen iade ettim. Yani cloud 2 ses kartı ile istediğiniz sonucu elde edeceğinizi düşünüyorum. Rica ederim.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum, sağ olun. :)
Umarım iade gerçekleşir. Aksi halde ses kartı arayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı