Evvvet, hepsi oluyor bende de; ben de biraz manyak olduğumdan çok dikkat ettim ama bu sorunu yabancı forumlarda "cloud alpha s hissing issue/white noise issue" diye aratınca herkesin zaten bu dipsesi vs. yaşadığını gördüm. Bir ara firmware update çıkartılmış ve o çözmüş çoğu kişide, bazılarıysa USB girişiyle alakalı olduğunu söylüyor -diğer girişlere takıp deneyin, aygıtı kaldırın tekrar takın diyor- ama ben uğraşmayı kestim açıkçası. Benim yapmak istediğim tek bir şey vardı o da mic ile alakalıydı, normal cloud alpha'ya kıyasla bu geliştirilmiş versiyon olmasına rağmen çok boğuk bir mic sesine sahip. Bunun sebebi de o modele kıyasla USB ile bağlanmasıymış sanırım, o modellerde ayrıca bu dip ses olmadığı için belki bi ayrıştırıcı/splitter jak girişli kablo hem mic'teki boğukluğu hem de dipsesi bitirebilir gibi geldi. Zaman bulursam bir adet ondan sipariş etmeyi planlıyorum, etmezsem de bu şekilde kullanmak dışında seçenek yok gibi. Cloud alpha mic test bakıp bir kıyaslayın cidden daha güzel sonuçlar veriyor yani, hyperx'e bu konuları yazsak yeri var...