HyperX Cloud Cloud 2 vs Razer Kraken Tournament Edition

Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
1.695
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar. Başlıkta görmüş olduğunuz 2 kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve neden? En fazla 800 TL kadar sizin bir öneriniz var mı?
Anakrtım: ASUS TUF B450-PRO

HyperX: Kingston HyperX Cloud 2 7.1 Kırmızı KHX-HSCP-RD Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Razer: Razer Kraken Tournament Edition Siyah 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Alternatif:

Kingston HyperX Cloud Alpha Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
 
Cloud 2'de 7.1 açılınca dip ses gelmeye başlıyor ve eski bir model. Ben iade etmiştim. MH751 düşünmez misiniz? MH752 kullanıyorum, çok memnunum.

7.1 açmadan kullanılamıyor mu? Hocam attığınız model pek hoşuma gitmedi Cloud2 de eski bir model dediniz peki Void Elite ve Kraken ne diyorsunuz alınır mı?
 
7.1 açmadan kullanılamıyor mu? Hocam attığınız model pek hoşuma gitmedi Cloud2 de eski bir model dediniz peki Void Elite ve Kraken ne diyorsunuz alınır mı?
Kullanılabilir 7.1 açılmadan Cloud 2, oyunlarda açmıyordum zaten. Film izlerken açtığımda çok sinir etmişti. Ayrıca müzik performansı da iyi değildi Cloud 2'nin. Attığım model Takstar Pro 82'nin mikrofonlu hali denebilir, müzik performansı çok iyiydi. Void Elite'de cızırtı sorunu olduğu fakat çözülebildiği söyleniyordu. Kraken TE forumda fazla önerilen bir cihaz, memnun kalırsınız diye tahmin ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı