HyperX Cloud Core 7.1 için ekolayzer ayarı nasıl yapılır?

Shyankh

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Mateview GT 34
Intel Core i5 12400F
MSI RTX 4070 Gaming X Slim
Asus Prime H610M-A D4
Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2)
WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD
ID-Cooling SE-214-XT
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze
Sesler çok boğuk geliyor. Şarkılarda değil de oyunlarda özellikle CS:GO'da su altında oyun oynuyormuşum gibi bir boğukluk var. Nasıl oyunlar için ekolayzer ayarı yapabilirim?

Tizleri arttırıp bassları azaltın. Uygulama arayüzünü bilmiyorum.
Sorumu yanlış ifade ettim sanırım, kusura bakmayın. Ürünün Driver'ını kurdum ama programı yok sanırım, bulamadım. Ekolayzer ayarı yapabileceğim herhangi bir yer de yok, nereden yapabilirim bu ayarı?

Sorumu yanlış ifade ettim sanırım, kusura bakmayın. Ürünün Driver'ını kurdum ama programı yok sanırım, bulamadım. Ekolayzer ayarı yapabileceğim herhangi bir yer de yok, nereden yapabilirim bu ayarı?

Hocam birkaç inceleme videosu izledim hiçbirinde kulaklığın kendi driver uygulaması üzerinden ses kontrol etme-ayarlama mevzusunu göremedim.

Realtek üzerinde EQ ayarları olması lazım oradan yapabilirsin.
Ses kartı ile USB'den taktığım için Realtek kulaklığı görmüyor, sadece jak cihazlarını görebiliyor.

Hocam birkaç inceleme videosu izledim hiçbirinde kulaklığın kendi driver uygulaması üzerinden ses kontrol etme-ayarlama mevzusunu göremedim.
Evet ben de göremedim, programı yok sanırım. Sadece bir Driver'ı var, kuruyorsun, başka da hiçbir şey yapamıyorsun.

Ses kartı ile USB'den taktığım için Realtek kulaklığı görmüyor, sadece jak cihazlarını görebiliyor.

Evet ben de göremedim, programı yok sanırım. Sadece bir Driver'ı var, kuruyorsun, başka da hiçbir şey yapamıyorsun

mod değişimi için Harici ses kartındaki 7.1 yazan yere tıklayabiliyorsanız şansınızı deneyin :D olmuyorsa ek program indirerek deneyin.

Mod değişimi için harici ses kartındaki 7.1 yazan yere tıklayabiliyorsanız şansınızı deneyin :D olmuyorsa ek program indirerek deneyin.
7.1'de de aynı, yine boğuk. Harici program indireyim desem, her oyuna girerken ya da şarkı dinlerken ekolayzerı değiştirmek zorunda kalacağım. Çok can sıkıcı bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı