Daha fazla
- Meslek
- Makine Müh.
Teşekkürler yorumlarınız için. Kullanıcı deneyimi önemliydi benim için. Kablosuz kulaklık cazip geliyor kablo karmaşasından kurtulmak için ama zaten klavye ve mouse kablosu gidiyor. Bir kablonun daha gidiyor olması(hatta şuan iki kablo gidiyor giriş+mik) çokta etkilemiyor.Anakartınızın ses yongasıyla da ilgili bir durum bu tabi. Anakartımın Dolby Atmos desteği var. O yüzden hem ses kartıyla hem de ses kartı olmadan, aynı güzellikte sonuç alıyorum. İkisi de muazzam. Ses kartında takılı kullanıyorum daha çok. Bir nevi uzatma kablosu işlevi de görüyor çünkü.
Bazen de oyunları kontrolör ile oynadığım için, kontrolörün 3.5mm girişine takarak kullanıyorum. Memnunum. Sonuç olarak. Tek kötü tarafı benim için belki bunun kadar iyi performans vermeyecekti ama bazen düşünmüyor değilim keşke bunu almasaydım da kablosuz olan HyperX Flight ya da Flight S modelini alsaydım. Kablo azalması hoş bir şey gerçekten.
Kablosuz kulaklıkların ses performans kaybını önlemek ve kablosuz donanımlarının aşırı pahalı olduğu kanaatindeyim. Fiyat aralığımın en azından şimdilik çok üstünde kalıyorlar.