HyperX Cloud II vs. Cloud Alpha S vs. Arctis 5 vs. HS60 Pro vs. G Pro X vs. ROG Delta

Bütçe
700-1200
Anakartınızın ses yongasıyla da ilgili bir durum bu tabi. Anakartımın Dolby Atmos desteği var. O yüzden hem ses kartıyla hem de ses kartı olmadan, aynı güzellikte sonuç alıyorum. İkisi de muazzam. Ses kartında takılı kullanıyorum daha çok. Bir nevi uzatma kablosu işlevi de görüyor çünkü.
Bazen de oyunları kontrolör ile oynadığım için, kontrolörün 3.5mm girişine takarak kullanıyorum. Memnunum. Sonuç olarak. Tek kötü tarafı benim için belki bunun kadar iyi performans vermeyecekti ama bazen düşünmüyor değilim keşke bunu almasaydım da kablosuz olan HyperX Flight ya da Flight S modelini alsaydım. Kablo azalması hoş bir şey gerçekten.
Teşekkürler yorumlarınız için. Kullanıcı deneyimi önemliydi benim için. Kablosuz kulaklık cazip geliyor kablo karmaşasından kurtulmak için ama zaten klavye ve mouse kablosu gidiyor. Bir kablonun daha gidiyor olması(hatta şuan iki kablo gidiyor giriş+mik) çokta etkilemiyor.

Kablosuz kulaklıkların ses performans kaybını önlemek ve kablosuz donanımlarının aşırı pahalı olduğu kanaatindeyim. Fiyat aralığımın en azından şimdilik çok üstünde kalıyorlar.

Teşekkürler yorumlarınız için. Kullanıcı deneyimi önemliydi benim için. Kablosuz kulaklık cazip geliyor kablo karmaşasından kurtulmak için ama zaten klavye ve mouse kablosu gidiyor. Bir kablonun daha gidiyor olması(hatta şuan iki kablo gidiyor giriş+mik) çokta etkilemiyor.

Kablosuz kulaklıkların ses performans kaybını önlemek ve kablosuz donanımlarının aşırı pahalı olduğu kanaatindeyim. Fiyat aralığımın en azından şimdilik çok üstünde kalıyorlar.
Bana Alpha S bile pahalı gelmişti. Beğendim de aldım. Çok araştırdım. Bir de sanırım fanboy olmasam da HyperX ürünlerini severim. HyperX earbuds da kullanıyorum. Nintendo için çıkardığı bir kulaklık şahane bir şey.
İşini o bile görebilir. Çoğunlukla onunla da oynuyorum.

Bana Alpha S bile pahalı gelmişti. Beğendim de aldım. Çok araştırdım. Bir de sanırım fanboy olmasam da HyperX ürünlerini severim. HyperX earbuds da kullanıyorum. Nintendo için çıkardığı bir kulaklık şahane bir şey.
İşini o bile görebilir. Çoğunlukla onunla da oynuyorum.
Kulakiçi olarak Sennheiser Momentum In-Ear kullanıyorum. Beni fazlasıyla tatmin eden bir kulaklık ama bir süre sonra ağrı yapıyor. Hangi kulakiçi kulaklığını takarsam takayım 1-2 saat sonra ağrı yapıyor.

20-2000 HZ 65OHM bu da.
Kulakiçi olarak Sennheiser Momentum In-Ear kullanıyorum. Beni fazlasıyla tatmin eden bir kulaklık ama bir süre sonra ağrı yapıyor. Hangi kulakiçi kulaklığını takarsam takayım 1-2 saat sonra ağrı yapıyor.
Kulakiçi değil bu ağrı yapmıyor. Sennheiser'a baktım şimdi her kulakiçi kulaklık gibi ağrı yapar o da. HyperX kulak içine girmiyor. Kepçede kalıyor. Farklı ve kaliteli bir silikonu var bir de.
Umarım istediğiniz kulaklığı bulursunuz.

Anakartınızın ses yongasıyla da ilgili bir durum bu tabi. Anakartımın Dolby Atmos desteği var. O yüzden hem ses kartıyla hem de ses kartı olmadan, aynı güzellikte sonuç alıyorum.

Anakartın Dolby Atmos desteği var ne demek tam olarak? Windows store üzerinden satın alıp kullanılabilen bir yazılım bu. Anakart desteği ile falan alakası yok.

Anakartın Dolby Atmos desteği var ne demek tam olarak? Windows store üzerinden satın alıp kullanılabilen bir yazılım bu. Anakart desteği ile falan alakası yok.
Bilmediğiniz konularda çok iddialı olmayın bence. Alakası yok gibi kesin şeyler söylemeyin. Tam olarak alakası var çünkü.
Anakart ses codec'i ya da harici ses kartınız desteklemiyorsa, Windows Store üzerinden alsanız da kâr etmez. İşe yaramaz😀
Ayrıca, windows store üzerinden ezbere alınmıyor o yazılım. Anakart üreticileri bazen lisansını ödeyip direkt dolby desteği ile satıyor kartlarını yazılıma gerek yok yani. Bazı anakart üreticileri de ekonomik olması açısından dolby desteği olduğu halde bunu kapalı sunuyor. Windows store üzerinden aldığınız yazılım anakartın codeclerini aktif etmeye yarıyor. Bilginize.

Bence ya sen windows storedaki yazılım olan dolby atmosun ne oduğunu tam olarak bilmiyorsun yada home theater 7.1 ses sistemleri için hdmi üzerinden olanla karıştırıyorsun.
Aşağıdaki linkten inceleyebilirsin istersen.

Bence ya sen windows storedaki yazılım olan dolby atmosun ne oduğunu tam olarak bilmiyorsun yada home theater 7.1 ses sistemleri için hdmi üzerinden olanla karıştırıyorsun.
Aşağıdaki linkten inceleyebilirsin istersen.
Anakartın üzerindeki ses codecleri dolby destekli değilse windows store'dan o yazılımı satın alıp ne yapabileceğinizi sanıyorsunuz? Diyorum ki bilmediğiniz konularda ısrarcı olmayın.

14 yaş emojileriyle bir yere varmaz bu tartışma. Kaynak olarak basit bir google aramasıyla neden bahsettiğimi herkes bulabilir zaten. Windows store üzerinden indirip kullanılabilen yazılım için anakartınızın herhangi bir destek sunmasına gerek yok. Bunu ben söylemiyorum microsoft ve dolby söylüyor. Surround ses sistemi için olandan bahsediyorsanız onun da yine anakartla alakası yok.

Taktığın kulaklık o sesi nasıl alıp verecek codec yoksa anakartta yazılımı biliyorum. Realtek ALC1220 var mesela bende DTS destekli. Kapiş. Bu özellik açık olan anakartlarda o yazılımı almana gerek yok. Lisansı ödenmiş oluyor. Alınmamışsa ve anakartta da o codecler varsa windows store'dan alırsın yazılımı kullanırsın bu kadar basit.
14 yaş emojileriyle bir yere varmaz bu tartışma. Kaynak olarak basit bir google aramasıyla neden bahsettiğimi herkes bulabilir zaten. Windows store üzerinden indirip kullanılabilen yazılım için anakartınızın herhangi bir destek sunmasına gerek yok. Bunu ben söylemiyorum microsoft ve dolby söylüyor. Surround ses sistemi için olandan bahsediyorsanız onun da yine anakartla alakası yok.
Kulaklığın ses kartı vardır. Alırsın yazılımı kullanırsın. Surround ses siteminde o codec vardır yazılımı kullanırsın. Bilgisayara taktığın bir kulaklıkta anakartta o codec yoksa istediğin yazılımı satın al. Bilmiyorsunuz ama yine de ısrarcısınız. Dolayısıyla bu anakartla ilgili bir durum. Ses çıkışları nerede? Codec olmadan dolby dediğiniz sistemin nasıl çalıştığını sanıyorsunuz? Pess. Tam da 14 yaş emojilik bir hal sizinki. 😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı