HyperX Cloud II vs Cloud Alpha

Gönderen kargo ambalajının üstünde yazıyor. HyperX normal kutusu ile birlikte geldi.

Ben bu kulaklığı satın almak istiyorum ama siz de kullanıyormuşsunuz bir sorayım dedim. İki haftaya yakın süredir kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Nasıl bir kulaklık sizce? Şimdiye kadar herhangi bir dip ses vesaire aldınız mı? Stereo ses kalitesi nasıl iyi ses kasabiliyor musunuz?

Ben bu kulaklığı satın almak istiyorum ama siz de kullanıyormuşsunuz bir sorayım dedim. İki haftaya yakın süredir kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Nasıl bir kulaklık sizce? Şimdiye kadar herhangi bir dip ses vesaire aldınız mı? Stereo ses kalitesi nasıl iyi ses kasabiliyor musunuz?
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar, ses kalitesi gayet iyi kulağı rahatsız etmiyor mikrofon kalitesi iyi. Sesin geldiği yönü tam olarak algılayabiliyorsunuz dip ses gibi bir problem ile karşılaşmadım, mikrofondan bahsediyorsanız her kulaklıkta olduğu gibi normal bir ses var ancak normal düzeyde. Almayı düşünüyorsanız öneririm.

Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar, ses kalitesi gayet iyi kulağı rahatsız etmiyor mikrofon kalitesi iyi. Sesin geldiği yönü tam olarak algılayabiliyorsunuz dip ses gibi bir problem ile karşılaşmadım, mikrofondan bahsediyorsanız her kulaklıkta olduğu gibi normal bir ses var ancak normal düzeyde. Almayı düşünüyorsanız öneririm.
Merhabalar, hala kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
Müzik performansı Cloud 2 7.1 mi Alpha mı daha iyidir ?

Son düzenleme:
Merhabalar, hala kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
Müzik performansı Cloud 2 7.1 mi Alpha mı daha iyidir ?
Evet hâlâ kullanıyorum ve memnunum. Cloud Alpha öneririm, stereo olarak geçse de surround olarak aralarında pek bir fark olduğunu sanmıyorum. Zaten bunu Cloud Alpha alırsanız farkedersiniz. Cloud Alpha, Cloud 2 gibi USB girişli olmadığından telefonumda da kullanabiliyorum ve performansıda gayet güzel. Cloud Alpha çift odalı sürücüye sahip olduğundan sesler daha net, bu sebepten müzik için de önde diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı