HyperX Cloud III alınır mı?

Bütçe
2800

bengokalp

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Hyperx Cloud ||| (kablolu olan versiyonu)
Önceden Razer BlackShark V2 kullanıyordum. O kadar sert bir kulaklık ki resmen yanlardan baskı yapıyor.

Benim istediğim özellikler şu şekilde;
FPS oyunlari için uygun, mikrofonu güzel ve mikrofonu çıkarılabilir kulaklık istiyorum.

Kablolu bağlantı olur, dongle olur.
Sizce HyperX Cloud 3 buna uygun mu?

2800 liraya başka bir öneriniz var mı?

Ayrıca bir fotoğraf yükledim. Fotoğrafta göstermek istediğim şey şu;
Kulaklık eşit değil yani kulak ayarlama kısmını eşit yapılmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250616_211526.jpg
    IMG_20250616_211526.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 46
Önceden Razer BlackShark V2 kullanıyordum. O kadar sert bir kulaklık ki resmen yanlardan baskı yapıyor.

FPS oyunlari için uygun, mikrofonu güzel ve mikrofonu çıkarılabilir kulaklık istiyorum.

Ben aldım şahsen pek de memnun değilim, nedenlerini anlatayım hemen. Bence aşırı küçük bir kulaklık çevremdeki çoğu kişiyede sordum ve aşırı küçük bulduklarını kulağın altını tam kavramadığını söylediler, malzeme kalitesi o kadar da iyi değil kulaklığın bağlantı kısmında kırıklar ve çatlaklar var onun dışında sağ taraftaki ses tekerleğide sorunlu en yüksek sese aldığımda sağ kulağımdaki ses azalıyor 1 milim aşağı alıyorum düzeliyor, tekeri çevirirken cızırtı oluyor. Bunun gibi sorunlarla karşılaştım ben.

Ben aldım şahsen pek de memnun değilim, nedenlerini anlatayım hemen. Bence aşırı küçük bir kulaklık çevremdeki çoğu kişiyede sordum ve aşırı küçük bulduklarını kulağın altını tam kavramadığını söylediler, malzeme kalitesi o kadar da iyi değil kulaklığın bağlantı kısmında kırıklar ve çatlaklar var onun dışında sağ taraftaki ses tekerleğide sorunlu en yüksek sese aldığımda sağ kulağımdaki ses azalıyor 1 milim aşağı alıyorum düzeliyor, tekeri çevirirken cızırtı oluyor. Bunun gibi sorunlarla karşılaştım ben.

Zaten çok da fazla artısı kalmadı. Benim için boyutu sorun değil kulağım küçük zaten. Ama diğer dediğiniz şeyler sizin kulaklığınız ile alakalı olabilir mi? Yani iade edip yenisini alsanız ya da garantiye gönderseniz düzgün bir kulaklık gelebilir.

Zaten çok da fazla artısı kalmadı. Benim için boyutu sorun değil kulağım küçük zaten. Ama diğer dediğiniz şeyler sizin kulaklığınız ile alakalı olabilir mi? Yani iade edip yenisini alsanız ya da garantiye gönderseniz düzgün bir kulaklık gelebilir.
Benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum hocam yeni değil kulaklık hem yaklaşık 8 ay falan oldu bu sürede bu sorunlar oldu. Belki benden kaynaklıda olabilir ama bu kulaklığı kullanmam sizin yerinizde olsam.

Tamamdır teşekkürler.

Hyper'ın kulaklıkları FPS için birebir direk alıp geçebilirsiniz kablolu düşünüyorsanız Alpha S modeline bakabilirsiniz.

Tam şu anda Cloud 3 Wireless mideamarkta indirimde 4200 TL bakmak istersen diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı