İnceleme HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.483
Cloud 2 core wireless kafama tam açmama rağmen tam oturuyor hiç boşluk kalmıyor bu da biraz ergonomide sıkıntı yaratıyor. Aynı sorun 3'de de var mı?

Selam HyperX Cloud 3 almayı düşünüyorum hala kullanıyor musunuz? Yani herhangi bir bozulma durumu oldu mu? Benim için uzun ömürlü olması da önemli ondan dolayı soruyorum.

Selam HyperX Cloud 3 almayı düşünüyorum hala kullanıyor musunuz? Yani herhangi bir bozulma durumu oldu mu? Benim için uzun ömürlü olması da önemli ondan dolayı soruyorum.
Hala sapasağlam çalışıyor. Kullanıyorum ve memnunum hocam.

Almayı düşünüyordum da birkaç sorum olacak hocam. Kısık ses sorunu var diyorlar. %100 olmasına rağmen hala az ses veriyormuş. Bir de ses kalitesi kötü diyorlar, FPS için alınacaksa alınmalıymış. Siz ne düşünuyorsunuz. Başka bir model öneriniz var mı?

İfadeler: GKD
Ses kartını kullanırken ses biraz kısık çıkıyor evet. Bilgisayara direkt jak ile bağlayınca kulaklığı hoparlör niyetine bile kullanıyorum ama ses kartı olmadan da mikrofon çalışmıyor. Laptop kullanıcısı iseniz veya harici mikrofonunuz varsa dert değil. Ses kalitesinden memnunum ben. Başka model önerim maalesef, güncel piyasaya hakim değilim. Konu açabilirsiniz daha hakim olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ben de memnunum.

Siz herhangi bir ayar yaptınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, kulaklığın ve mikrofonunun ses ayarını kaçta kullanıyorsunuz? Full seste mikrofona ses yankı yapıyor çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…