Elektronik HyperX Cloud III Wireless 4199 TL

Ben Cloud 3 wired kullanıyorum gayet güzel kablo çok sağlam. Ben masaüstü bilgisayara sahip olduğum için kablosuza ihtiyaç duymadım bence wired'ıda düşünebilirsiniz. DTS: X özelliği açıkken sinema salonu ses deneyimi alıyorsunuz.
Valorant oynuyorsanız valorant için nasıldır bu kulaklık?
 
Rahatlığı nasıl hocam
Benim kafam büyük. Cloud 2 de full açarak kullanıyordum, bunda da aynı şekilde full açarak kullanıyorum. Ped olarak bu çok daha kaliteli yumuşak dokulu vesaire. Ancak başının kısmı Cloud 2 ye göre bir tık daha kalın olduğu için. Sanki Cloud 2 ye nazaran %5-7 civarı küçük hissettirdi.

Zaten benim Hyperx sevme sebebim rahatlığı idi bugüne kadar bir çok fazla kulaklık kullanım hepsi 2. seneden sonra ya kırıldı ya da başka sorunları oldu. Bu kulaklık olarak üçüncü Hyperx ürünüm (Cloud 2, CLoud 2 Wireless, Cloud 3 Wireless.)

Özetle kafanız normal ise :D Yine rahatlık açısından çok süper bir kulaklık. Ancak yeniden söylüyorum Cloud 2 Wireless'ı olanlar Upgrade atmak için buna geçmesin. Hem ses daha az veriyor hemde kalite anlamında neredeyse aynı hatta neredeyse daha kötü :D
 
Benim kafam büyük. Cloud 2 de Full açarak kullanıyordum, bunda da aynı şekilde Full açarak kullanıyorum. Ped olarak bu çok daha kaliteli yumuşak dokulu vesaire. Ancak başının kısmı Cloud 2'ye göre bir tık daha kalın olduğu için. Sanki Cloud 2'ye nazaran %5-7 civarı küçük hissettirdi.

Zaten benim HyperX sevme sebebim rahatlığı idi bugüne kadar birçok fazla kulaklık kullanım hepsi 2. seneden sonra ya kırıldı ya da başka sorunları oldu. Bu kulaklık olarak üçüncü HyperX ürünüm (Cloud 2, Cloud 2 Wireless, Cloud 3 Wireless.)

Özetle kafanız normal ise :D Yine rahatlık açısından çok süper bir kulaklık. Ancak yeniden söylüyorum Cloud 2 Wireless'ı olanlar Upgrade atmak için buna geçmesin. Hem ses daha az veriyor hem de kalite anlamında neredeyse aynı hatta neredeyse daha kötü :D

Cloud 3 Wireless ile Arctis 7Plus arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz
 
Geri
Yukarı