HyperX PulseFire Haste 2 Wireless alınır mı?

• Konuyu başlatan mrxhn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.707
Katılmıyorum, parayı istediğin online şekilde harcayabiliyorsun. İnsanlar senin gibi düşünmüyor, kaç tane klavye aldırttık aynı indirimle. Biri de çekemiyorum mantıksız demedi. Çünkü yıl 2025 ve tüm Online sitelerde geçerli.
Bir banka o parayı çekmene izin vermeyip harcatıyorsa kötüdür. Bu da sana bir bilgi olsun benden.

Belki adamın max bütçesi 1500TL, sen 2000TL'lik ürünü KS'yi kandırıp indirimle 1500TL'ye iniyor zaten diyorsun. Adam bakıyor satın alma yerinde 2000TL yazıyor. Ee nerede indirim diyor. Sonra diyorsun hesabına yatıyor, adam güvenip alıyor. Sonra bir bakıyor parayı çekemiyor. İndirimin ne anlamı kaldı?

Bir banka o parayı çekmene izin vermeyip harcatıyorsa kötüdür. Bu da sana bir bilgi olsun benden.

Belki adamın Max bütçesi 1500TL, sen 2000TL'lik ürünü Ks'yi kandırıp indirimle 1500TL'ye iniyor zaten diyorsun. Adam bakıyor satın alma yerinde 2000TL yazıyor. Ee nerede indirim diyor. Sonra diyorsun hesabına yatıyor, adam güvenip alıyor. Sonra bir bakıyor parayı çekemiyor. İndirimin ne anlamı kaldı?

Biz insanlara parayı çekebiliyor musun diyoruz? Zaten herkes olayı bilerek harcıyor. Sanki 500 m TL'yi çekmene izin vermiyor 😅 Online ne ihtiyacın olursa alacaksın, bu zor bir şey değil. Senin dediğin gibi de “çekemiyorum parayı, hani indirim”
Falan diyen asla olmadı, çünkü anlatıyoruz zaten. Ve herkes bilerek alıyor. Milleti kandırıp aldırıyormuşuz gibi muamele yapma. Max bütçesi 1500 TL olanların adına konuşmana gerek yok. Bütçem maksimum 1500 TL diyene önermedik zaten. Konuyu açan benim öneren benim, dediklerinle ucundan bile karşılaşmadım. Ne bilgili bir insanmışsın 😳😳😳

Hocam sen onlara denk gelmiş olabilirsin, ama biz en ufak ayrıntıyı araştırmadan öneri yapmıyoruz. Kaç tane mcu kötü diye aldırmadığımız ürün vardır. Yurt dışında kendini kanıtlamış sağlam ürünler öneriyoruz, o ürünler varken de Razer falan kötü kalıyor yanlarında.

Zaten genelleme yaparak konuştum, genel olarak onun gibi düşünmüyorlar. Sadece “çekemiyorsam o nasıl indirim” deyip dislike atmak saçma.
hocam mesala razer gibi büyük ellere oturan ergonomik palm grip grip fare var mı alternatif olarak

Hocam mesela Razer gibi büyük ellere oturan ergonomik palm grip grip fare var mı alternatif olarak.

Hocam mesela Razer gibi büyük ellere oturan ergonomik palm grip grip fare var mı alternatif olarak.

MCHOSE A5 Ultra tüm tutuş şekillerine uygun, Scyrox V6 da palm grip aynı şekilde onun dışında bütçe önemli ona göre palm öneri yaparım. Ve çoğu e-spor odaklı fare üreten firmalar claw için üretiyor. Mesela 1 k ya palm ergo isteyene SteelSeries Prime öneririm, çünkü alternatif yok. Ama bütçeye göre değişiyor dediğim gibi.

Bende bütçe sorunu yok lakin elim büyük palm grip tutuyorum mesala razer mchose arasında ki boyut farkı böyle

IMG_8234.jpeg

MCHOSE A5 Ultra tüm tutuş şekillerine uygun, Scyrox V6 da palm grip aynı şekilde onun dışında bütçe önemli ona göre palm öneri yaparım. Ve çoğu e-spor odaklı fare üreten firmalar claw için üretiyor. Mesela 1 k ya palm ergo isteyene SteelSeries Prime öneririm, çünkü alternatif yok. Ama bütçeye göre değişiyor dediğim gibi.

Bende bütçe sorunu yok lakin elim büyük palm grip tutuyorum mesela Razer MCHOSE arasında ki boyut farkı böyle.

Eki Görüntüle 2457979

Hocam, konu bu değil. Eline uygun mouse yoksa mecbur uyanı alacaksın. Bu tercih değil mecburiyet oluyor. Sana bir örnek vereyim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...0100-r3m1-optik-kablolu-fiyati,223063350.html bu leş mouse ile MCHOSE A5 Ultra aynı fiyat. Tek fark cobranın üstünde Razer logosu var. Sana mantıklı geliyor mu bu? Veya bu https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-ornata-v3-tnky-kablolu-oyuncu-si-fiyati,424048937.html membran klavye yerine MCHOSE G75 Pro, rk R75 almak falan?

hocam bende mediamarkttan 1900'a aldım bence okey mouse, razerlar bana pek uymuyor elim biraz küçük ama sensör vs olarak razer deathadder v3 pro'ya en yakın mouselardan biri bence mantıklı tercih.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı