HyperX ses kartı müzik performansını iyileştirir mi?

Bu fiyat bandında daha iyi öneriler sunamam. Ben Behringer UMC202HD ses kartını kullanıyorum. Aynı zamanda bas gitar kayıtları için kullanıyorum. Gayet memnun olduğum bir ses kartı fakat sanırım sizin için hem fiyat anlamında hem de ihtiyaç anlamında gereksiz bir kart. O yüzden baktığınız ürün sizin için daha uygun olacaktır.
Bana da ses kartı önerisi yapabilir misin? Bas önemli değil. Sesin temizliğine önem veriyorum.

Bu arada şu an bilgisayarınızda sese müdahale eden, herhangi bir efekt EQ vb. program var mı? Hangileri aktif durumda? Mümkün olduğunca default ayarları kullanmaya özen gösterin.

Hocam tekrardan konuya göz gezdirirken fark ettim, "Mümkün olduğunca default ayarları kullanmaya özen gösterin." yazmışsınız. Neden default kullanmaya özen göstereyim? EQ ayarı yapmak herhangi bir zarar verir mi kulaklığa?

Hocam tekrardan konuya göz gezdirirken fark ettim, "Mümkün olduğunca default ayarları kullanmaya özen gösterin." yazmışsınız. Neden default kullanmaya özen göstereyim? EQ ayarı yapmak herhangi bir zarar verir mi kulaklığa?
Hayır herhangi bir zararı yok fakat bazı ses iyileştirme uygulamaları sesin olduğundan daha az gelmesine sebep olabiliyor.

Bana da ses kartı önerisi yapabilir misin? Bas önemli değil. Sesin temizliğine önem veriyorum.
Temizlik açısından öncelikle iyi bir referans kulaklığı sahibi olmalısınız. Referans kulaklıkları sesi olabildiğince temiz ve müdahale edilmemiş şekilde vermeyi amaçlıyor. İmzamda bulunan kulaklık incelemesindeki yazımı okuyabilirsiniz. Referans kulaklığına ek olarak orta seviye bir müzik ses kartı işinizi rahatlıkla görecektir.

Hayır herhangi bir zararı yok fakat bazı ses iyileştirme uygulamaları sesin olduğundan daha az gelmesine sebep olabiliyor.

Temizlik açısından öncelikle iyi bir referans kulaklığı sahibi olmalısınız. Referans kulaklıkları sesi olabildiğince temiz ve müdahale edilmemiş şekilde vermeyi amaçlıyor. İmzamda bulunan kulaklık incelemesindeki yazımı okuyabilirsiniz. Referans kulaklığına ek olarak orta seviye bir müzik ses kartı işinizi rahatlıkla görecektir.
1MORE Quad Driver-Wired Hi-Res In-Ear Headphones-THX® Certified Sound Bu kulaklığı kullanıyorum. Odyofil biriyim. Bu kulaklığa önerebileceğiniz bir ses kartı var mı?

1MORE Quad Driver-Wired Hi-Res In-Ear Headphones-THX® Certified Sound Bu kulaklığı kullanıyorum. Odyofil biriyim. Bu kulaklığa önerebileceğiniz bir ses kartı var mı?
Hocam satın alım yapmadan önce iyi bir yarı açık-açık referans kulaklığı denemenizi tavsiye ederim. Benim kullandığım Superlux HD681 biraz giriş seviyesinde kalıyor. Presonus HD7 bu alanda önerebileceğim fiyat performans konusunda iyi kulaklıklardan. Bu kulaklıkla birlikte eğer imkan varsa SSL markalı iyi bir ses kartı tercih edilebilir. Ama kesinlikle deneme imkanını oluşturmaya çalışın. Sizin de bildiğiniz gibi kulak çok kişisel bir organ. Amaca göre kulaklık seçimi de çok değişkenlik göstermekte. Şahsen açık-yarı açık kulaklıklarda daha net, temiz ve enstrumanların daha kolay fark edilebildiğini tecrübe ettim. Tabi bu konuda frekans değerlerini de incelemek gerekiyor. Bu site frekans değerleri ile ilgili gayet güzel bir kaynak incelemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı