Elektronik HyperX Solocast Standalone Mikrofon 1139 TL

Benim de bütçem 1500 bu yüzden HyperX Solocast veya Havit Gamenote GK50 Pro ile arasında kaldım. Yukarıda eklediğim 2 adet videoda karşılaştırmalara bakar mısınız? Ben de kararsızım. İkisinin de sesi oldukça iyi biri diğerinden 300 500 TL daha pahalı RGB'li ve bazı teknik özelliklerde Havit önde. Havit mikrofonda sabitleme kısmı yok sadece standının ortasına oturtuyorsunuz düşme imkanı var
@RPM

RGB benim için gereksiz bir şey. İki ses de gerçekten çok iyi geldi fakat Solocast bir tık hoşuma gitti.

RGB benim için gereksiz bir şey. İki ses de gerçekten çok iyi geldi fakat Solocast bir tık hoşuma gitti.

Neden hoşuna gittiğini öğrenebilir miyim? Bu arada Teknosa 1 ya da 2 yıl garanti de uzatabiliyoruz diğerine göre

Benim de bütçem 1500 bu yüzden HyperX Solocast veya Havit Gamenote GK50 Pro ile arasında kaldım. Yukarıda eklediğim 2 adet videoda karşılaştırmalara bakar mısınız? Ben de kararsızım. İkisinin de sesi oldukça iyi biri diğerinden 300 500 TL daha pahalı RGB'li ve bazı teknik özelliklerde Havit önde. Havit mikrofonda sabitleme kısmı yok sadece standının ortasına oturtuyorsunuz düşme imkanı var.
@RPM

Zamanında sistemimin tüm parçalarını RGB almış, sonrasında pişman olup ışıkları kapalı kullanan biriyim. Işıklı olması benim açımdan artı değil. Havit mikrofonun sesi bana biraz boğuk ve robotik geliyor. İkisi arasından Solocast'i öneririm.

Ama ilk mesajımda da dediğim gibi, 1500 TL civarına çıkabiliyorsanız 903'ten başka mikrofona bakmayın derim. Kendi yazılımı yok ama SteelSeries Sonar uygulaması ile dip sesi kapatıyorum, EQ ayarı da yaptım ama beceremediğim için kapattım.

Zamanında sistemimin tüm parçalarını RGB almış, sonrasında pişman olup ışıkları kapalı kullanan biriyim. Işıklı olması benim açımdan artı değil. Havit mikrofonun sesi bana biraz boğuk ve robotik geliyor. İkisi arasından Solocast'i öneririm.

Ama ilk mesajımda da dediğim gibi, 1500 TL civarına çıkabiliyorsanız 903'ten başka mikrofona bakmayın derim. Kendi yazılımı yok ama SteelSeries Sonar uygulaması ile dip sesi kapatıyorum, EQ ayarı da yaptım ama o kadarına gerek yok.
Hocam bu arada 903'de dipses problemi var gibi. Solocast'de ona rastlamadım. Programla uğraşmak istemiyorum açıkcası.

Şimdi versus adlı siteden gördüğüm kadarı ile
  • En düşük frekanslı mikrofon
    20 Hz vs 31.14 Hz

• En yüksek frekanslı mikrofon
    20000 Hz vs 18830.07 Hz

• Sensitivity: -6dB (1V/Pa at 1KHz)
  • Self-noise (RMS): ≤-74dBFS (A-weighted)
Havit ise
30 Hz - 2000 Hz
110dB +3dB

Hocam bu arada 903'te dip ses problemi var gibi. Solocast'de ona rastlamadım.

Mikrofonun üzerindeki ses ayarını ortada kullanıyorum. O şekilde fazla dip ses vermiyor. Kalanı için de SteelSeries Sonar uygulamasından Noise Gate ayarını aktif ettim. Kolayca halledilebilir yani.

Hocam bu arada 903'te dip ses problemi var gibi. Solocast'de ona rastlamadım. Programla uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Solocast için çok ses alıyor ve ayarı yok diyorlar. Discord üzerinde bas konuş veya klavyeden ses açma kapama ataması ile bu sorun halledilir diye düşünüyorum. Yayın için ise gürültü azaltma gürültü önleme gibi filtreler bunu çözer diye düşünüyorum

Ayrıca p gibi harflerde filtresi olmadığı için patlama olabiliyor filtreyi ayrıca almamız lazım bulursan bana da haber et

Yurt dışından bu fiyatlara Fifine mikrofonları kaçıranlar için güzel fırsat.

Eki Görüntüle 2294476
Konudan bağımsız yazıyorum fiyatı ve performansı hoşuma gitti dc ses ve oyun için kullanacağım şuan sepette alayim mi sizce bütçem bu kadar dostlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı