i3 10100F GTX 1650 PC nasıldır?

Bütçe
10.000
Sistem leş parçalarda sorun yok takabilirsin.
Sadece kasa ve psu kötü diye sistem kötü olmuyor, sonradan değiştirilebilir parçalar.

Yapışın.
Attığı sistem sıfır olarak değerlendirilebilir, ikinci ele yönelmek istersen elimde monitör dahil r5 2600 rx 6600 sistemim var ilgilenir misin?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-25-23-05-56-57_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2023-05-25-23-05-56-57_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 27
GTA 5 yüksek ayarlarda 45 veriyor benim oynayacağım oyunlar Zula MTA San Andreas falan Wolfteam.
Bu şekilde bakma asla, şuan ki piyasada 50 bin TL üstünde sistem toplamayacaksan hazır sistem almaktan daha mantıklı bir şey yok! Boşuna toplamayla uğraşıp hem vaktinden hem parandan olma. Hazır sistem al, bütçeni yazarak hazır sistem için ayrı bir konu oluştur!

Kasası çoktan geldi parçaları daha almadım.
İade et o zaman toplanmaz bu sistem çok kötü.

Hangi ekran kartını önerirsiniz peki 3000 TL'yi geçmeyecek ekran kartı.

3.000 TL'ye düzgün ekran kartı yok. Cidden o kasayı iade edin ve atılan RX 6600 sistemi alın. Yoksa 2-3 sene sonra hiçbir oyunu açmaz o kart. Wolfteam gibi oyunlar oynayacağım diyorsun fakat emin ol zevklerin değiştiği zaman pişman olacaksın GTX 1650 aldığın için.

Bu şekilde bakma asla, şu anki piyasada 50 bin TL üstünde sistem toplamayacaksan hazır sistem almaktan daha mantıklı bir şey yok! Boşuna toplamayla uğraşıp hem vaktinden hem parandan olma. Hazır sistem al, bütçeni yazarak hazır sistem için ayrı bir konu oluştur!

İade et o zaman toplanmaz bu sistem çok kötü.

Kasa geldi işlemci falan değiştirelim olmazsa anakart falan parçaları değiştiririm.
Niye iade edeyim ki?

Kasa geldi işlemci falan değiştirelim olmazsa anakart falan parçaları değiştiririm.
Niye iade edeyim ki?
Dostum bak tekrar yazıyorum şuan ki fiyatlar ile 50 Bin TL üzerinde sistem toplamayacaksan hazır sistem almak daha mantıklı daha ucuza geliyor.

Aldığın kasada rezalet zaten.

Niye iade edeyim ki?

RX 6600 ile GTX 1650 arasındaki fark çok büyük RX 6600 RTX 2060'tan güçlü bir kart öyle düşünün. RTX muadili kart mı istersiniz yoksa GTX mi? O kuracağınız sistem kesinlikle parasına değmez kasayı aldıysanız da iade etmenizi öneririm bende. Neden paranla daha kötü sistem almaya zorlayasın ki kendini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı