i3 10100F RX 6600 sistem ne kadar eder?

Hocam ben şuan şu kafadayım kasaya 25,26 veririm koyarım eve yatsın 1 ay sonra da monitörünü falan alırım ama artık 2K oyun oynama deneyimine geçmek istiyorum 4060'ın yeteceğini de pek sanmıyorum acaba 4070, 4080 bunların hangisi 2K'da oynatır? Bir de AMD'nin ekran kartları ne durumda acaba?
4060 1080p kartı hocam zaten 2k için 4070 olabilir.Amd tarafında 7900gre var.

Bu arada sınava çalıştığımdan çok bilgisayar oynamayacağım online olanlar genellikle story oynayacağım Last Of Us vs. gibi şeyler grafikleri de 2K Ultra da oynamak istiyorum hiç bir zaman 2K ya da 4K deneyimi yaşayamadım monitörüm de max 1080P'di zaten.

4060 1080p kartı hocam zaten 2k için 4070 olabilir.Amd tarafında 7900gre var.
Peki AMD mi daha mantıklı yoksa Nvidia mı?

Bu arada sınava çalıştığımdan çok bilgisayar oynamayacağım online olanlar genellikle story oynayacağım Last Of Us vs. gibi şeyler grafikleri de 2K Ultra da oynamak istiyorum hiç bir zaman 2K ya da 4K deneyimi yaşayamadım monitörüm de max 1080P'di zaten.

2k 120 hz bir monitör yeterli olacaktır hikaye oyunları için.

Hocam 20'ye hem kasayı hem monitörü yanında Gamepower Warlock red switch mekanik klavyesi bir de ASUS ROG Keris, Rampage Miracle X4'ü de veririm hediyeymiş gibi mouse padı falan da öyle satamaz mıyım?

Ryzen 5 5600 ve 4060'ın gücü nasıl acaba?

18.999 TL'ye 4060'lı sistem satıldı 3 gün önce PC hocasında adam 2K TL daha koyar daha iyi monitor alır monitörünüzün markası bilinmiyor kesinlik 20k etmez monitörsüz muhtemelen 8-15k arası bir fiyatta gider.

Ben yeni sistem alıyor olsam 7900gre tercih ederim.Hem daha ucuz hem daha iyi

18.999 TL'ye 4060'lı sistem satıldı 3 gün önce PC hocasında adam 2K TL daha koyar daha iyi monitor alır monitörünüzün markası bilinmiyor kesinlik 20k etmez monitörsüz muhtemelen 8-15k arası bir fiyatta gider.

Bilinmiyor derken kötü. Şikayetleri aşırı fazla bir de 2.ci el satacaksınız.

Hocam bilmiyorum valla ben aldığımdan beri tek bir sorun çıkmadı memnundum ve genellikle de FPS oyunları oynardım Valorant'ta İmmortal'a kadar çıkıp bırakmıştım. RTX 5000 serisi beklenmeli mi peki?

Tahmininizce monitör dahil yanında klavye mouse kulaklığıyla ne kadara gider?

Hocam bilmiyorum vallahi ben aldığımdan beri tek bir sorun çıkmadı memnundum ve genellikle de FPS oyunları oynardım Valorant'ta Immortal'a kadar çıkıp bırakmıştım. RTX 5000 serisi beklenmeli mi peki?

Tahmininizce monitör dahil yanında klavye mouse kulaklığıyla ne kadara gider?

Monitorunuzun link var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı