i3-10105F yükte 65 derece

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2 gün önce hava çok sıcaktı fakat İstanbul'da olanlar bilir, son 2 gündür eski sıcaklık yok. İşlemcim son 4-5 gündür 70-75 dereceydi yükte ben de gittim stok fandan iyidir deyip 117 liraya X93 fan aldım. Son 2 gündür işlemcim yükte 65 dereceyi geçmiyor. Sizce iptal etmeye değer mi? Yoksa zaten 100 lira stok fandan iyidir, hem de güzel hava katar mı? Siz olsanız ne yapardınız?

2 gün önce hava çok sıcaktı fakat İstanbul'da olanlar bilir, son 2 gündür eski sıcaklık yok. İşlemcim son 4-5 gündür 70-75 dereceydi yükte ben de gittim stok fandan iyidir deyip 117 liraya X93 fan aldım. Son 2 gündür işlemcim yükte 65 dereceyi geçmiyor. Sizce iptal etmeye değer mi? Yoksa zaten 100 lira stok fandan iyidir, hem de güzel hava katar mı? Siz olsanız ne yapardınız?

Bence iptal edin. Görüntü olarak güzel olacağını düşünmüyorum. 70 75 derece gayet iyi.

İyi fiyata almışsınız. Değerleri de güzel. İş gördüğü sürece kullanın. İade edip tekrar almak isterseniz 200 TL civarında alırsınız.

Stok, fandan iyi midir yani? Ürünün yanında Dark marka termal macun geliyor. Kullansam zararı olur mu?

Bence iptal edin. Görüntü olarak güzel olacağını düşünmüyorum. 70 75 derece gayet iyi.

1657450770857.png

Hoş duruyor bence hocam, ama aradayım. Her türlü stok fandan daha iyi performans sağlar mı?

Stok, fandan iyi midir yani? Ürünün yanında Dark marka termal macun geliyor. Kullansam zararı olur mu?

Eki Görüntüle 1446831

Hoş duruyor bence hocam, ama aradayım. Her türlü stok fandan daha iyi performans sağlar mı?

Stok fanı paramparça eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD'nin stok fanından 13 derece daha düşükse Intel'in stok fanından daha düşük olur. Derece hesaplaması matematiksel olarak sıkıntılı olduğu için tam oranlamak zor ama 52 57 arasına düşer diye tahmin ediyorum. En çok işlemci kullanan oyunda ile 65'i geçirmez.

Stok fanı paramparça eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD'nin stok fanından 13 derece daha düşükse Intel'in stok fanından daha düşük olur. Derece hesaplaması matematiksel olarak zor olduğu için tam oranlamak zor ama 52 57 arasına düşer diye tahmin ediyorum. En çok işlemci kullanan oyunda ile 65'i geçirmez.

Teşekkürler hocam, iptal etmeyeyim o zaman. İyi ki varsiniz hepiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı