OpenCore i3-3110M için EFI yapma

Yeni bir Config atayım, onunla dene.
Bu EFI ile deneme yapar mısın direkt?

Yeni bir Config atayım, onunla dene.
Bu EFI ile deneme yapar mısın direkt?

Hocam aynı.

Dostum ben bugünlük bu kadar durabiliyorum en fazla, ateşim çıkmaya başlıyor ve bahsettiğim gibi gözlerim yanmaya başlıyor yeniden. Yarın el atmaya çalışırım tekrardan. Kusuruma bakma yarıda bırakmış olacağım. @tahaklkt da Legacy sistemlerde bilgiliydi bayağı, çözümünü biliyordur belki.

Dostum ben bugünlük bu kadar durabiliyorum en fazla, ateşim çıkmaya başlıyor ve bahsettiğim gibi gözlerim yanmaya başlıyor yeniden. Yarın el atmaya çalışırım tekrardan. Kusuruma bakma yarıda bırakmış olacağım. @tahaklkt da legacy sistemlerde bilgiliydi bayağı, çözümünü biliyordur belki.

Hocam sorun yok kendinize iyi bakın o7.

Bu laptopun marka modeli nedir ? BIOS markası nedir ? Bazı BIOS markalarında UEFI sorun çıkartıyor.
Dostum ben bugünlük bu kadar durabiliyorum en fazla, ateşim çıkmaya başlıyor ve bahsettiğim gibi gözlerim yanmaya başlıyor yeniden. Yarın el atmaya çalışırım tekrardan. Kusuruma bakma yarıda bırakmış olacağım. @tahaklkt da Legacy sistemlerde bilgiliydi bayağı, çözümünü biliyordur belki.
Allah acil şifa versin abim geçmiş olsun :(

Bu laptopun marka modeli nedir? BIOS markası nedir? Bazı BIOS markalarında UEFI sorun çıkartıyor.

Allah acil şifa versin abim geçmiş olsun :(

Hocam laptop markası 3. sayfada bakın isterseniz.

BIOS bilgileri:
1649625195624.png

Hocam laptop markası 3. sayfada bakın isterseniz.

BIOS bilgileri 1. sayfadaki CPU-Z ekran görüntülerinde var.

Samsung modeli görünce zaten BIOS'a bakmaya gerek duymadım. Samsung laptoplarda Phoenix tür BIOS kullanılır. Bir kez daha diyeyim, Samsung BIOS + UEFI = çöp.

Şimdi, BIOS'ta UEFI kapatın, legacy kuracağız. Öncelikle onu yaptıktan sonra Yusuf hocamın verdiği EFI'deki laptop ivy bridgenin ismini config.plist yaparak deneyin. Olmazsa PC geçip Config ve BIOS güncelleme dosyalarını ayarlayacağım.

Samsung modeli görünce zaten BIOS'a bakmaya gerek duymadım. Samsung laptoplarda Phoenix tür BIOS kullanılır. Bir kez daha diyeyim, Samsung BIOS + UEFI = çöp.

Şimdi, BIOS'ta UEFI kapatın, legacy kuracağız. Öncelikle onu yaptıktan sonra Yusuf hocamın verdiği EFI'deki laptop ivy bridgenin ismini config.plist yaparak deneyin. Olmazsa PC geçip Config ve BIOS güncelleme dosyalarını ayarlayacağım.

Hocam ama UEFI'yi kapatınca Windows gidiyor onu nasıl yapacağız?
Hocam ama UEFI'yi kapatınca Windows gidiyor onu nasıl yapacağız?

Ona göre başlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı