Ementary OS kurulmuyor hata veriyor. XFCE nasıl hocam. Kurabilirim şuan.Ubuntu kurabilirsin.
XFCE ile daha da hızlı çalışır.
Daha önce Mint kullanmıştım.
Sistem:
İşlemci i3-3570
RAM 4 GB.
Ubuntu kurdum hocam biraz kasıyor sıkıntı olur mu?Linux Mint Xfce işinizi görür. Bayağı hafiftir ve kullanımı da basittir.
Ubuntu kurdum hocam biraz kasıyor sıkıntı olur mu?
Ubuntu oldukça hafif Xfce ile.Hocam Ubuntu pek hafif bir sistem değil isterseniz Mint Xfce bakın. Ya da daha hafif Ubuntu versiyonlarına. Lubuntu veya xubuntu gibi.
Evet hocam dün sinir krizi geçirdim öyle kasıyordu ki. Sorum şu Dual-Boot var iken tekrardan nasıl Ubuntudan Mint veya XFCE'ye geçebilirim? Yani Ubuntuyu kaldırıken dual-boot sıkıntı çıkarır mı?Hocam Ubuntu pek hafif bir sistem değil isterseniz Mint Xfce bakın. Ya da daha hafif Ubuntu versiyonlarına. Lubuntu veya xubuntu gibi.
Hocam biraz özelliklerinden ve arayüzünden bahsedebilir misiniz? Hafif bir sistem mi? Mint mi daha iyi XFCE mi? Arayüze göre tercih yapabilirim.Ubuntu oldukça hafif Xfce ile.
XFCE arayüzdür. Xubuntu gibi bir dağıtım vrardı onu deneyin.Evet hocam dün sinir krizi geçirdim öyle kasıyordu ki. Sorum şu Dual-Boot var iken tekrardan nasıl Ubuntudan Mint veya XFCE'ye geçebilirim? Yani Ubuntuyu kaldırıken dual-boot sıkıntı çıkarır mı?
Hocam biraz özelliklerinden ve arayüzünden bahsedebilir misiniz? Hafif bir sistem mi? Mint mi daha iyi XFCE mi? Arayüze göre tercih yapabilirim.
XFCE kurabilirim yarımcı olur musunuz?XFCE arayüzdür. Xubuntu gibi bir dağıtım vrardı onu deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.