i3-6006U sistemle Windows 11'e geçilebilir mi?

Eski bir sisteme göre gerçekten iyi performans veriyor. Bende Windows 10 kullanırken BIOS zamanını göstermiyordu. Windows 11'de doğru bir şekilde gösteriyor.

İlk bu Arçelik bilgisayar da ki sistemim Windows 7 oldu desteği bittikten sonra 1 yıl devam ettim. Sonrasından Seagate GB değiştirerek Windows 10'a geçmiştim. Şimdi ise Windows 11'i kullanıyorum. Sadece Windows 7 çocukluk anılarım ve o oynadığım orijinal Windows 7 oyunlarının hepsi geçmişte kaldı. :(
 
Hepinizin düşünceleri için çok teşekkür ederim Windows 11e ISO'dan geçeceğim Rufus ile birlikte.
Denemekten zarar gelmez. Senin işlemcin benimkinin yanında güçlü olmasına rağmen kasma yapıyor. Bende kasar diye bekledim. Ancak bende Cinebench R23 testinde +100 pts artış ve Windows 10'dan daha stabil şekilde çalışıyor. Tek dezavantaj olarak diyebileceğim şey RAM kullanımı 200-300 MB arttı o kadar.

Herhangi bir şey olacağını sanmıyorum. Senin sistemde kullananlar var çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki yöntemi deneyebilirsin.

İzninle bir şey sorabilir miyim? Herhangi bir uygulamam vs. silinir mi? Çabuk cevap verebilirsen sevinirim.
 
Son düzenleme:
Desteklemiyor videodaki yöntem ile yapacağım.

Windows 11'i yüklerken "Sıfır kurulum" seçeneği ve "Uygulamaları, ayarları ve dosyaları koru" seçeneği olması gerekiyor. Ben Rufus ile yükledim bende bu seçenekler mevcuttu. Yalnız (*Valorant oynuyorsanız TMP gerektiriyor aksi halde çalışmaz.)
 

Geri
Yukarı