İ3 6098P, Evga GTX 950 Sistem İncelemesi

@sergenatalmis Bana kalırsa da öyle. Giriş seviyesi bir ekran kartı 1080P de daha düşük çözünürlüklerde daha mutlu ediyor.

Aynen çok haklısın an itibariyle 1600*900 Dell E2014H monitör siparişini vermiş bulunmaktayım. Bu arada şu konuya neden resim yükleyemiyorum ''Dosyanız yüklenirken bir hata oluştu'' diyor. Çok sinir oldum yahu. 1 mb altına indirdim boyutu yinede olmuyor.

Sanırım öyle yapacağım. Yarın veya çarşamba günü yaparız artık
Beklemedeyiz ayrıca açtığınız konuya etiketler iseniz çok memnun olurum. Mümkün ise testleri kendi 1600x900 monitörünüz ile yapıktan sonra DSR ile 1080p olarak da yapma imkanınız olursa çok memnun olurum. Çünkü bunun bire bir aynısını toplamayı düşünmekteyim ve monitörüm Full HD.

Hocam ben FHD monitörle 10 gün kullandım bu sistemi. Emin olun hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı. Gta'yı yine yüksekte oynadım The Witcher 3 yüksekte oynadım. Yani bir sıkıntı yok zaten 1600*900'le 1920*1080 arasında pek bir fark yok. 5-10 fps fark edecek. Onuda benim testlerin üstüne eklersin. Bu arada yapacağım testteki oyunlar şu şekilde.

Gta 5
The Witcher 3
Crysis 3
Far Cry 4
Mortal Kombat X
Mad Max
Street Fighter 5
Fifa 16
Lords Of The Fallen
Nba 2K16

Sabırsızlıkla beklemedeyim hocam. Far Cry 4 oyuna girerken sorun çıkartıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…