i3-710 ve GTX 1050 Ti CS:GO FPS sorunu

y!g!than

Centipat
Herkese merhabalar. Birkaç hafta önce "75Hz 1ms 1920x1080 FreeSync 24' BenQ" monitörü satın aldım ve bilgisayarıma HDMI ile bağladım. Benim bilgisayarımda 1050 Ti var. Fakat sadece AMD ekran kartlarında (FreeSync) kullanılıyormuş. Bende boşverdim ve ekranı 75Hz oluyor diye kullanmaya başladım. Ekranda hiçbir sıkıntı yoktu fakat bir' süre sonra ekran takılmaya başladı. Sanki dönerken kasıyormuş gibi. Bende biraz araştırma yaptım. CS içerisinde FPS durumuna baktım normal olarak 200 FPS alıyorum.(Bu arada tüm ayarlarım en düşükte ve arkaplanda çalışan uygulama yok ayrıca -freq 75 kodunuda yazdım).Bende 1024x768 çözünürlüğüne geçtim fakat kasma halen oldu. 1440x1080 (hatta 1920x1080) de daha az kasma oluyor. Afterburner ile baktım değerlerim normal. Ne yaptıysam bir' türlü bulamadım çözümü. Sıkıntı acaba monitörde olabilir mi? Ya da SSD kullanmadığım için mi? Veya kablo DP olsa düzelir mi? Sorun DP ise ucuz hangisini önerirsiniz?

Sistemim:

i3-710
GTX 1050 Ti.
8 GB RAM.
ASUS H110M-K
WD 1TB 7200RPM HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı