i3 7100 ve Rx 470 Sistem Uzun Dönem Kullanım Tecrübeleri

Ben bir şey merak ettim. Sistem Adobe Premiere gibi video edit ve render programlarında nasıl acaba? Isınıyor mu? Ya da performansı nasıl?
Not: İnceleme güzel olmuş elinize sağlık.

Termal macun değiştirdiniz mi?
5 ay olmadı alalı sistemi. Çok toz çekiyor kasa, toz temizliği bir daha yaptım üst üste sıkıntısı kalmadı.

Sisteme Aerocool DarkForce 14cm Black Fan eklenmiştir. Intake olarak kullandığım ön fanı egzoz olarak üst tarafa taktım, 14cm boyutundaki fanı ön tarafa yeni intake olarak yerleştirdim. @er36po Abimin önerisi üzerine almıştım. Teşekkür ederim Abi.

UPDATE : Sisteme 3. fanı ekledikten sonra kasanın ısınması, ekran kartının yük altında fanlarını çok hızlı çalıştırması gibi sorunlar artık son buldu. Dün saatlerce AAA oyun oynadım fan hızı 25-30% arasında değişti ki 150MHz yüksekte çalışıyor değerler. 2 egzoz 1 intake kullanıyorum bu arada.

Sistemi bilgisayar toplama sitelerinden hazır mı aldın ilk başta yoksa kendin mi topladın ? Topladıysan nereden topladın ? Cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…