i3 7100 ve RX 570 sistem toplama

harddiski degiştirdim
upload_2017-5-21_14-35-7.png

@baahtsizbedevi RX 570 ve G4560 ile BF1 gibi bir oyunda nasıl darboğaz yaşamadınız?
@belixb Sistem güzel olmuş ama monitörü bir gözden geçirin derim.
Attığım linke bakarsanız anlarsınız. Youtubeye "Pardon dalmışım" yazın pd logolo kanala tıklayın ve izleyin. Tam anlamıyla yaşamadım demedim. Ama hissetmiyorsunuz bile. 2 3 dakikada bir yarım saniyelik duraksama oluyor en fazla. Oda etkilemiyor haliyle.

MI 5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Bütçem attığınız monitörü karşılamıyor Acer 21.5 K222HQLBD 5ms 1920x1080 60Hz almam gerekiyor sanırım
O monitörün görüntü ve renk problemleri var Acer markasını önermiyoruz. Samsung, Asus Aoc gibi markalara yönelin. Hocam cidden 20 30 daha verin bu markaları alın. Panel kalitesi falan çok daha iyidir emin olun. Sonuçta oynayacağımız oyunun renkleride performansı kadar önemli değil mi ?

O monitörün görüntü ve renk problemleri var Acer markasını önermiyoruz. Samsung, Asus Aoc gibi markalara yönelin. Hocam cidden 20 30 daha verin bu markaları alın. Panel kalitesi falan çok daha iyidir emin olun. Sonuçta oynayacağımız oyunun renkleride performansı kadar önemli değil mi ?

Hocam nasil oluyor da Acer markasini onermiyorsunuz? Sadece bu monitor mu yoksa tamami mi? Bunu belirtseydiniz boyle bir karmasa olmazdi. Fakat Acer monitor konusunda da kendisini kanitlamis bir markadir. Bu monitoru sikintili evet ama cogu monitorde iyi Predator serisi ile mukemmel isler cikartan bir firma.

(Klavye ingilizce dizilime sahip bu yuzden Turkce sesli harflerden bazilari yok.)

Hocam nasil oluyor da Acer markasini onermiyorsunuz? Sadece bu monitor mu yoksa tamami mi? Bunu belirtseydiniz boyle bir karmasa olmazdi. Fakat Acer monitor konusunda da kendisini kanitlamis bir markadir. Bu monitoru sikintili evet ama cogu monitorde iyi Predator serisi ile mukemmel isler cikartan bir firma.

(Klavye ingilizce dizilime sahip bu yuzden Turkce sesli harflerden bazilari yok.)
O atılan monitör için bahsettim hocam diğer ürünleri için konuşmuyorum. Ama bir Asus değil benim gözümde o ayrı tabiki. Aynı paraya Asus, Samsung alsanız daha kaliteli bir panele sahip olursunuz. Aynı paraya.

O atılan monitör için bahsettim hocam diğer ürünleri için konuşmuyorum. Ama bir Asus değil benim gözümde o ayrı tabiki. Aynı paraya Asus, Samsung alsanız daha kaliteli bir panele sahip olursunuz. Aynı paraya.

Anladim hocam. Zaten benim gozumde de Predator serisi haric olan serilerini kullanmam. Asus ya da BenQ almak daha mantikli. Ya da Samsung Q. Dot panele sahip bir monitor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı