i3 8100 ve GTX 1050 Ti PC Toplama

Osman Çağlar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben aşağıda belirttiğim parçaları aldım. Sizce nasıl birbirine uyum sağlar mı ? Görüşleriniz nelerdir. Saygılar.
  • İşlemci. : i3 8100 LGA1151 v.2
  • Anakart. : Asus TUF gaming Z370 plus
  • E. kartı. : Evga GTX 1050 Ti ssc 4GB
  • G. Kaynağı : Therlmaltake smart RGB 600w 80+
  • Kasa : PowerBoost VK-G1011S
Şu an elimde bu parçalar mevcut. Sizce nasıl bir performans sağlar? RAM, SSD, HDD ve monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram olarak tercihiniz ileriye dönük olarak 16GB olmalı. Maddi olarak bu sistemi aldıysanız ufak bir bütçeniz kalmıştır.

Monitör olarak sizin boyut ve tepkime süresi tercihinize göre farklı seçimler yapabilirsiniz.
Benim önerim Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Fiyatı

Yazdığım ürünler maddi açıdan biraz pahalı olabilir.(Örneğin monitör.)
Ancak bu tavsiyelerim ileriye dönük sizi üzmeyecek olan ürünlerdir.

Ram olarak tercihiniz ileriye dönük olarak 16GB olmalı. Maddi olarak bu sistemi aldıysanız ufak bir bütçeniz kalmıştır.

Monitör olarak sizin boyut ve tepkime süresi tercihinize göre farklı seçimler yapabilirsiniz.
Benim önerim Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Fiyatı

Yazdığım ürünler maddi açıdan biraz pahalı olabilir.(Örneğin monitör.)
Ancak bu tavsiyelerim ileriye dönük sizi üzmeyecek olan ürünlerdir.

144Hz monitör önermenizin sebebi nedir ? Ekran kartı GTX 1050 Ti ile yüksek fps değerleri elde edilemez. Bu kadar uçuk yenileme hızına sahip monitör almak için sistemde en azindan GTX 1070 bulunması gerekir.

Harddisk olarak ihtiyacınıza göre Toshiba P300 1TB-2TB Modellerine göz atabilirsiniz. Geleneksel sabit disklere göre çok daha fazla okuma-yazma oranlarına sahiptir.

SSD olarak Samsung EVO 850 önerebilirim.

Saçma bir öneri olduğunu düşünüyorum. GTX 1050 Ti bir sistem toplanıyorsa o tarz bir monitör için bütçenin olmadığını düşünmeniz gerekir. Daha uygun Fiyat/Performans bir monitör alınabilir.

Sizin de belirttiğiniz gibi sizin düşünceniz.

Saçma bir öneri olduğunu düşünüyorum. GTX 1050 Ti bir sistem toplanıyorsa o tarz bir monitör için bütçenin olmadığını düşünmeniz gerekir. Daha uygun Fiyat/Performans bir monitör alınabilir.
İleriye dönüklük açısından gayet mantıklı bir seçenek olacaktır 144 Hz. FPS tarzı oyunlarda 1050 Tİ +100 FPS alabiliyor. Fakat monitör seçimi yanlış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı