i3 9100F Anakart önerisi

Bütçe
1100

Predator06

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarın bazı bileşenlerini sattım elimde GTX1050OC ekran kartı var. Bir işlemci ve anakart almak istiyorum. Bütçem ikisi için 1100TL civari. İşlemci olarak i3 9100F düşünüyorum. Öncelikle alternatif önerisi olan var mi diye sormak istedim. Bir de bu işlemciyi alirsam tak çalıştır yapabileceğim bunu destekleyen bir anakart önerisine ihtiyacım var. H310M düşünüyordum ama BIOS güncellemesi gerekiyormuş. Onun içinde 8. nesil işlemciye sahip olmam gerekliymiş. Bununla uğraşmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet üzerinden alip kendim toplayacağım bulunduğum semt merkeze uzak uygun bir yer yok bunu yapacak. O yüzden peşinde dolanmak istemiyorum cok fazla mümkünse tak çalıştır yapmak istiyorum.

Arkadaşlar bilgisayarın bazı bileşenlerini sattım elimde GTX1050OC ekran kartı var. Bir işlemci ve anakart almak istiyorum. Bütçem ikisi için 1100TL civari. İşlemci olarak i3 9100F düşünüyorum. Öncelikle alternatif önerisi olan var mi diye sormak istedim. Bir de bu işlemciyi alirsam tak çalıştır yapabileceğim bunu destekleyen bir anakart önerisine ihtiyacım var. H310M düşünüyordum ama BIOS güncellemesi gerekiyormuş. Onun içinde 8. nesil işlemciye sahip olmam gerekliymiş. Bununla uğraşmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe maksimum 1100TL mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı