Evet hocam direkt kurulum videosu.
Arkadaş kendin dedin fark yok diye. Şaka mısın sen ya?
Linux günlük kullanım için.
OBS kullanılır hatta Rehber: XeroLinux Toolkit - Arch Linux'unuzu özelleştiren araç! rehberimdeki toolda OBS kurulumu otomatik olarak yapılabiliyor.OBS kullanmayı düşünüyorum bu mümkün müdür?
DaVince Resolve öneririm. Movavi hakkında bilgim yok.Video düzenleme programı olarak neleri destekler?Movavi Editör kullanmak istiyorum mümkün olmaz mı?En İyi 11 Linux Video Düzenleme Yazılımı Böyle bir rehber okudum göremedim.
Evet ancak Floorp tarayıcı öneririm.Google Chrome üzerinde stabil performans alabilir miyim?
En sıkıntılı olduğu söylenen oyun meselesinde bile sürücü sorunlu Nvidia kullanmama rağmen Linux'ta daha performanslı sonuçlar alıyorum. Programlarda render süresi veya açık kaynak koduyla program derleme süresi özel bir ayar yapmadıkça aynı sayılır.W10'dan geçmeme değecek fark var mıdır? Günlük kullanım ve internet kullanımı için geçmeyi düşünüyorum.
Ben OpenSUSE önerdim. OpenSUSE >>> Arch bu arada.Herkes Mx, Mint, Lubuntu önerirken ben saf Arch önermişim. Garip hissettim.![]()
Herkes MX, Mint, Lubuntu önerirken ben saf Arch önermişim. Garip hissettim.![]()
İlk kez geçiyorsanız gayet mantıklı hocam.@Bayram Tempest @613366 @Fueren @Reend
Şimdi bir Lubuntu kurulum videosu izledim. Adam istersem iki işletim sisteminin olabileceğini açılışta bana soracağını söyledi eğer istersem.
Bu mantıklı mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.